Pliis älkää tuoko kauppaan väsyneitä lapsia

Vierailija

Mikä ihme siinä on että kauppaan täytyy esim perjantain iltaisin haalata väsyneet nälkäiset kiukkuiset lapset.

Eikö lapsiperhe voi asioida esim lauantaina päivällä jolloin kaikki ovat levänneitä ja lapsikin jaksaa kiukuttelematta kauppareissun.

Kun talvi on tulossa on kamalaa katsella kärryissä täydessä ulkovarustuksessa kiljuvaa hikistä lasta.

Sivut

Kommentit (49)

Vierailija

kenen ehdoilla perheessä eletään. Jos vanhempien suoritus on tärkeämpi niin kai se pitää kiduttaa lapsia omalla kiireellä ja suorituksella.

Vierailija

meidän lapsemme ovat päiväunilla.

Nuorin nukkuu 10-11.30 ja sitten syödään.

Keskimmäinen nukkuu 12-14

Nuorin menee taas nukkumaan 14-17 ja sitten syömme.

Kauppa menee kuudelta kiinni.Ei meille sovi kuin perjantai-ilta, silloin ostamme koko viikon sapuskat ja viikonloppuna kokkaamme urakalla.

Vierailija

Arkisin jompi kumpi käy ilman lapsi ja viikonloppuisin ajoitetaan niin, että lasten pitäisi olla hyväntuulisia. Mutta menipä tänäänkin taas vähän pieleen, kun isompi rupes ärsyttämään pienempää ja pienempi löi isompaa ja sitten ne oli molemmat rasittavia...

Vierailija

Olen itse kasvattanut useamman lapsen ja elänyt sen ajan lapsen ehdoilla. Lapsi ei jaksa samaa rallia kuin aikuinen.

Toki minulla on oma elämä mutta sananvapauden nojalla kommentoida ja kritisoidakin asioita jotka koen vääräksi.

Vierailija

Minusta on ihmeellistä oman kilven kiilloittelua tuo " lapsen ehdoilla" -potaska.Kysymyshän on vain suunnitelmallisuudesta, ja siihen eivät kaikki ihmiset pysty.

Vierailija

että ei lapsia tarvitse tieten tahtoen väsyneenä ja nälkäisenä kauppaan kiikuttaa. Itselleni ei tulisi mieleenkään viedä ipanoita viikon ruokaostoksille, jos en ehdi hakemaan heitä hoidosta hyvissä ajoin ja syöttämään ennen kauppaan lähtöä. Pääsääntöisesti lapsemme jaksavat kauppareissut hienosti, juuri siitä syystä johtuen. Joskus menee pipariksi, kun lapset eivät saa ostaa kaikkea mitä toivoisivat. Erityisesti esikoinen koettelee nyt tahtoaan ja huutohan siitä tulee vaikka ei väsy tai nälkä olisikaan.

Ymmärrän kyllä niitäkin vanhempia, joilla ei vaihtoehtoja ole, esim. jos molemmat vuorotyössä ja kauppareissu pakko ajoittaa sen mukaan.

Vierailija

yhteistä tapahtumaa? Jutellaan ja katellaan valitaan yhdessä. Lapset saavat olla mukana tekemässä päätöksiä. Keskitään hauskoja juttuja ostettavista tuotteista. Onhan tuo toiminut meillä ainaki.

Vierailija

Silloin kaupat ovat täynnä töistä palaavia perheitä.Jos itselläsi ei enää ole pikkulapsia, pystyt varmasti järjestämään sen kaupassakäynnin muuhun aikaan. Lapsiperheillä ei välttämättä ole vaihtoehtoa.

Vierailija

Miksi nyky perheissä ei eletä lapsen ehdoilla? Mistä tulee ylivilkkaat jatkuvasti huomioita vaativat lapset? Onko mahdollisesti syynä se että lapsi ei saa sitä huomioita?

Totuus on se että lapsi hakee huomioita jos se ei saa sitä myönteisin keinoin niin hän ottaa käyttöön kielteiset keinot kuten itkemisen, isompana pikku kepposet ym.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat