Paljonkohan maksaa juristin palkaaminen?

Vierailija

Meidän rakenteilla olevasta omakotitalosta on ilmeisesti päässyt pohja pettämään, syy maanrakennusurakoitsijan. Mietitään juristin palkaamista, mitäköhän mahtaa maksaa? Aika sekavissa tunteissa ollaan...

Kommentit (6)

Vierailija

Korvaako kotivakuutuksen oikeusturva siinäkin tapauksessa että oikeuteen asti ei mennä vaan lakimies sopii vastapuolen kanssa riidan/korvaukset?

Vierailija

Ensimmäisenä otat yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja sen jälkeen tahoon joka tulee tarkastamaan vahingot ja tekee siitä lausunnon. Otat yhteyttä myös urakoitsijaan ja pyydät paikalle katsomaan vahinkoja.Sitten yhteys lakimieheen jotta tiedät mistä on kyse.

Vierailija

Ja sitten täytyy soittaa vakuutukseen ja kysyä saako tukea. Juristi lienee ainoa järkevä vaihtoehto joka tapauksessa, oli kallista tai ei. Sisältyköön vaikka rakennusbudjettiin. Mistäköhän voisi saada selville mitä korvauksia voidaan vaatia tai saada hyvityksenä? Ihan hirveä tilanne!

Vierailija

Lakimiehet veloittavat tuntityöstä, joten riippuu ihan siitä miten kauan asianne hoitaminen kestää. Neuvonantoa saa halvallakin (vrt. yksityislääkärikäynti), mutta jos hän alkaa tosissaan hoitamaan asiaanne, kyllä se maksaa. Pyöreästi 40-60e tunti + kulut papereista tms. joita hän tulee laatimaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat