Ystävälläni tänään la

Vierailija

mutta viikkoon ei ole vastannut enää puhelimeen. Harmittaa hieman, vaikka hänellä lienee olemista jo tuossa tilassa. Mistä johtunee? Olisi kuitenkin kiva, jos edes tekstarilla viitsisi ilmoittaa, ettei mitään paha ole tapahtunut.

Kommentit (10)

Vierailija

että löi luurin korvaan, kun kaksi kertaa puhelin soi ja sitten meni vastaajaan. Ehkäpä emme olleetkaan tosiystäviä ;( Totta kai hän saa olla rauhassa, en halua olla ahdistelija, mutta olisi ollut kivaa kuulla jotain. Vaikka suoraan, ettei jaksa nyt enää jutella ja soitellaan, kun vauva syntynyt.

Vierailija

En mäkään vastannut kun olo kuvotti ja odotteli vaan että tulisi se vauva jo ja kaiken maailman sukulaiset ja tuttavat soitteli vuorotellen, et vieläkö sä olet kotona?

Vierailija

Itseäni vitutttaa, kun kaikki alkoivat kysellä ja soitella jo kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa. Nyt 40+4 ja sama meno jatkuu. *ittu se tulee kun on valmis! Ap:n kohdalla saattaa olla, että ystävä on jo laitoksella tai vain yksinkertaisesti väsynyt. Odottele rauhassa, kyllä kuulet pian uutisia.

Vierailija

Saattaa olla, että osastolla joutunut tai sitten vaan väsynyt. Harmittaa vaan hieman, en haluaisi ahdistella, että mikä on kun ei vastaa. Miksiköhän voisi joutua osastolle viikkoa ennen? Verenpaine, lapsivesi mennyt vai mitä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat