taaperolla atooppinen iho. mitä ruokia pitää ehdottomasti välttää. kiitos neuvoista.

Vierailija

Kommentit (10)

Vierailija

Atopia on alttius allergisuuteen, mutta ei atoopikosta välttämättä tule allergikkoa.Minun kuopuksellani oli paha ihottuma vauvaiässä ja ihotautilääkäri näki heti, että kyse on atoopikosta ja atooppisesta ihottumasta. Lapsi oli varmaan altistunut monellekin ärsykkeelle samanaikaisesti ja ihottuman parannuttua (lääkevoiteella, ei ollut kortisonia) ei ole ilmennyt mitään allergioita. Hän on nyt 3-vuotias.Lapsella ei pitäisi alkaa vältellä mitään ruoka-aineita ellei ilmene allergiaoireita. Monipuolinen ravinto on todella tärkeä juttu.Onko lapsellasi jotain oireita joistain ruuista?

Vierailija

Vältä erityisesti lisäaineita. Maitohappobakteerit auttavat myös atoppiseen ihoon (farmaseutti kertoi uusista tutkimuksista). Runsaasti hyviä öljyjä ravintoon, että iho saa myös sisäisesti rasvaa. Rypsiöljy on yksi parhaista.Vierailija

Niin minäkin tein ja aika allergiasairaalaan tuli jo parin viikon päähän. Siellä sitten lääkärin kanssa mietitte sopivat rasvat, prick-testit tietenkin teette ja muutenkin saat OIKEITA ohjeita lapsesi ihon hoitamiseen. En alkaisi mitään ruokia välttämään ellet ole oikeasti huomannut niillä olevan jotakin vaikutusta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat