Miehet, kuinka pian laukeamisen jälkeen vehkeenne pystyy saamaan taas toimintakuntoon?

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

välillä toinen kerta heti perään, kestääkin pidempään kun pillu on spermasta niin liukas. Sellainen 3-4 laukaisua päivässä on mulle ihan normaali.

Vierailija

niin se tuntuu taas hyvältä . Muuten väkinäistä, vaikka ottaisikin eteen. Vastapuolesta se yleensä paljon riippuu ja omista fiiliksistä. Ei mieskään ole mikään kone..

Vierailija

Jos on ainoastaan puoli tuntia välissä, seisokki on kyllä kova, mutta mulkussa on " kivistävä" tunne. Laukeamisen jälkeen kivistää vielä enemmän. 6 tuntia on sopiva väli. Toisinaan 3 päivää.

Vierailija

Yleensä olen valmis jatkamaan melkein heti. Kondomia käytettäessä tosin on pakko pitää pieni huoltotauko, mutta ilman kondomia on ihana ottaa minuutin hengähdystauko ja jatkaa sen jälkeen siitä mihin jäätiin.Tosin joskus laukeaminen tapahtuu sellaisen pitkän session loppukirin jälkeen että on muuten vaan pakko pitää hengähdystauko vaikka erektiota kyllä riittäisi ;)m37

Vierailija

Paneminen ei kylläkään tunnu enää yhtä hyvältä kuin eka kerralla, varsinkaan laukeaminen, mutta minkäs teet kun panettaa vaan niin helvetisti :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat