Mikä on kohtuullinen hinta parketin kunnostuksesta pk-seudulla?

Vierailija

Siis hionta ja lakkaus. Joskus markka-aikaan neliöhinta taisi liikkua viiden kympin hujakoilla - onko nyt paljonkin yli kymmenen euroa per neliö?Entä osaatko suositella luotettavaa firmaa?Kiitos :)

Kommentit (11)

Vierailija

Meillä ei ole kuin pienehkö ala parkettia, eli olkkari ja eteinen, yhteensä noin 25 neliötä. Kohtuuhintainen vaihtoehto silti kiinnostaa!-ap

Vierailija

Tuttu remonttireiska tuli tekemään työn, mieheni avusti. Hankittiin mahdollisimman hyvin makkareiden lattiaan mätsäävää parkettia. Iso hommahan siinä on, kyllä siihen ammatti-ihmisen tarvitsee. Parkettien hionta ja lakkaus käy muuten myös omatoimisesti, jos on ollenkaan remonttitaitoista porukkaa. Remirentistä saa vuokrata hiontakoneita edullisesti. Iso työ, mutta huomattavasti (monta kertaa) halvempaa...Itse harkittiin tätäkin vaihtoehtoa, mutta päädyttiin sitten uusiin lattioihin.

Vierailija

Hionta ja lakkaus liikkuvat siinä 19-24 euron tietämillä per neliö (tähän sisältyvät alvit ynnä muut, kuten remonttifirmoista aina ystävällisesti kerrottiin). Meillä oltaisiin tarvittu myös petsaus hionnan ja lakkauksen lisäksi, ja silloin neliöhinta olisi kohonnut jo n. 30 euroon per neliö!!! Päätettiin vaihtaa parketti. Tuli about saman hintaiseksi kokonaan uusi...Ja tutkimustyötä tehtiin pirusti, joten hämmästelen, jos halvemmalla löydät.terv: ihka uusia lattioitaan tässä juuri ihaileva =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat