Mita teette tavallisena viikonloppuna 1-2 -vuotiaan lapsen kanssa? Keksitteko aina jotain " erikoista" vai mollotatteko kotona?

Vierailija

Me käytiin tänään vaan aamupäivästä ulkona ja se oli selkeesti liian vähän. Loppupäivä himassa syöden, nukkuen päikkärit, kirjojen lukua, tornin rakentamista ym. leikkimistä.

Kommentit (8)

Vierailija

Välillä ollaan menossa koko viikonloppu; kyläillään, käydään ulkona syömässä ja shoppailemassa, ulkoillaan paljon ja keksitään kaikenlaista jännää. Mutta välillä vain ollaan kotosalla, eikä tehdä mitään erikoista ja uskon että nimenomaan se tavallinen arki yhdessä kotona on lapselle parasta hoitoviikon jälkeen.Tänään olimme retkellä koko aamupäivän, sen jälkeen päivä mennyt sisällä. Lapsi nukkui tosi pitkät päikkärit, on kokkailtu, tehty kotihommia, leikitty, luettu, kuunneltu musiikkia, ihan vain oltu ja nautiskeltu.

Vierailija

Tänäkin viikonloppuna olen ollut töissä niin mies on ollut lapsen kanssa koko ajan sisällä ja leikkineet sisäleikkejä yms. Illalla käytiin ulkona koko perhe.

Vierailija

aamulla poika katselee lastenohjelmat ja yleensä tykkää leikkiä itsekseen leluillaan tai sitten ne jotain touhottaa isän kanssa.

kymmeneen mennessä yleensä ulos jotain puuhailemaan, joko pihalla tai sitten mennään puistoon.sit onkin lounas ja sen jälkeen päikkärit. Päikkäreiden jälkeen yleensä välipalaa ja sit vielä ulkoilemaan tai kauppaan yms. Joskus viiden maissa sit syödään ja sit vaan oleillaan kotosalla tai ollaan omalla pihalla tms. Illalla ehkä käydään saunassa jos jaksetaan tai sit vaan oleillaan ja mitä nyt sitä säädetään, ollaan hetki piilosta, luetaan kirja, siivotaan yhdessä lapsen kanssa keittiö, kerätään päivän aikana levitetyt lelut. Sit onkin jo iltapala, hampaidenpesu ja iltasatu.

Vierailija

- aamupalan jälkeen lastenohjelmia

- kävästiin aamulla pyörällä kaupassa ihan kaikessa rauhassa

- luettiin ja loruteltiin

- piirrettiin

- sit tyttö rämpytti pianoa, kuten aina...

- leivottiin sämpylöitä ja syötiin sit illalla herkkuhampurilaisia

- siivottin vähä yhdessä

- saunottiin

toi leipominen on meillä sellanen vakioviikonloppuhomma. muuten tehä mitä millonkin.

Vierailija

Meillä myös pieni vauva että isompikin on kotihoidossa. Nauttii viikonlopuista silmin nähden kun isi on kotona ja tykkää sen kanssa touhuta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat