Kuuluuko naapurista panemisen ääniä?

Vierailija

Mites kuuluuko kellään naapurista rakastelun ääniä?

Mun seinän takana asuu kummallakin puolella nuoret parit (hetero)

Toiselta puolen ei ole kuulunut mitään, ainakaan vielä.

Toinen nuori pari on pari kertaa rakastellut, tyttö voihkii aika kovaäänisesti

ja kundi lopussa kans vähän, iältään ovat aika nuoria 18-20v

Kovin kauan eivät ehi rakastella, kun kundilta tulee mällit aika nopeeta ilmeisesti, mutta kiihottavan kuullosta. Onkos muilla lemmen leikkejä naapurissa?

Kommentit (9)

Vierailija

Naapurin n 45-vee juoppo mamma raahaa toisinaan viikonloppuisin upeita juoppomiehiä kotiinsa. Ja se ääni mikä tästä ladysta lähtee on sanoinkuvailematonta. Luultavasti sian teurastuksesta lähtee samanmoisia ääniä. Erittäin kiihottavaa... Puistatus.

Vierailija

mutta 10 v sitten (kauheeta, onko siitäkin jo niin kauan!) yläkerrassa asui äänekäs pariskunta. Saapuivat kapakasta la-su välisenä yönä puolen yön jälkeen ja sitten se alkoi. Sänky kolisi ja nainen huusi. Näin siis tapahtui joka viikonloppu. Suoraan sanottuna ärsyttävää!

Vierailija

Toisella puolella on kolmen tytön kimppakämppä ja toisella puolella asuu nainen ja mies koiran kanssa. Heiltä vois kuulua, mutta ei oo kuulunut. Mua vaan pelottaa, et meiltä kuuluu...

Vierailija

aikoinaan kerrostalossa, jossa naapurina asui nuori mies. Sillä oli parikin tyttöystävää, joista toinen teki sille jotain. Olisi tehnyt hississä mieli kysyä, että MITÄ se tyttö sille teki. Se jannu ulvoi kuin rekikoira. Oli kyllä kiihoittavaa kuunnella.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat