Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kallelle ja Vilmalle pikkusisarus?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vauva on tuloillaan ensi vuoden alussa ja olen jo hiukan ruvennut miettimään tälle pikkusiskolle/veljelle nimeä. Tällä hetkellä tytölle vahvana ehdokkaana on Viivi ja pojaksi tuntuisi sopivan Ville (vaikka en ko. nimestä hurjasti pidäkään). Toisaalta pojalle olisi kiva antaa K:lla alkava, kun sukunimikin on lyhyt ja alkaa K:lla. Tuntuu vaan, että sellaista on vaikea löytää, sillä mitään Kaukoa tai Keijoa en kelpuuta ;-D.Haussa on joka tapauksessa kunnon suomalainen, kaksitavuinen nimi. Ehdotuksia?t. Jogu (16+3)

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Mulle tuli heti ekaks mieleen Olli, koska tunnen Olli ja Kalle nimiset veljekset. :) Jo ehdotetuista myös Niilo, Leevi tai Lassi sopis mun mielestä tosi hyvin Kallen ja Vilman veljelle.Muita:

Elmo

Ilmo

Altti

Ilkka

Ilpo

Tomi

Juho

Tuomo

Tuomas

Vierailija

Kiitokset taas teille! Hyvä, että suurin osa oli sitä mieltä, että nimet eivät ole ainakaan tuhoon tuomittuja ;-). Tosin [b]abacon[/b] loru oli sen verran jäätävä, että rupesin ihan oikeasti miettimään sitä Villeä, että onko sittenkään niin hyvä... :-|Lisää saa laittaa kommentteja!t. Jogu

Vierailija

Eipä ole ikinä ollut näin pohtimista nimen kanssa. Oltiin jo miehen kanssa päätymässä tiukasti tuohon Ville Matiakseen, mutta nyt ystävä heitti ilmoille mielestämme hyvän ehdotuksen:[b]Kosti Matias[/b]Kosti on vanha nimi kuten nuo sisarustenkin nimet ja sopii kuin nakutettu meidän sukunimeen. Lisäksi tykkään, että Kosti on aika jämäkkä nimi kuten Kallekin. Haittaa ei ole siitäkään, että on aika harvinainen nimi. Ainoa mikä mietityttää on se, että kostaa-sana taipuu imperfektissä kostiksi. Mutta onko tuolla mitään väliä?Edelleen saa kommentoida vapautuneesti ;-).t. Jogu (37+4)

Vierailija

Lainaus:

Mutta sitten aattelin, että jos itse olisin etsimässä lapselleni nimeä, haluaisin kyllä kuulla kaiken mitä ihmisille mieleen tulee. Joten..
Ilman muuta näin! En siis missään nimessä ottanut itseeni vaan tosi hyvä, että heitit tuollaisenkin ajatuksen ilmoille. Sen takia tänne viestiä alunperin pistinkin, että saan kaikki mahdolliset kommentit puolesta ja vastaan. Ja kyllähän tuossa Villessä on tosiaan sekin huono puoli, että ei oikein voi olla " mielikuvituksettomampaa" paria kuin tuo Kalle ja Ville ;-D.Jatkakaahan kommentointia, jos tulee jotain vielä mieleen!t. Jogu (36+1)

Vierailija


Anteeksi lorusta, jota en siis tarkoituksella keksinyt, se vaan putkahti päähän. Oikeasti mietin hetken laitanko sitä näkyviinkään, kun aika kolkko se minustakin oli :o( Mutta sitten aattelin, että jos itse olisin etsimässä lapselleni nimeä, haluaisin kyllä kuulla kaiken mitä ihmisille mieleen tulee. Joten..

Vierailija

Minusta Veeti on modernimman " oloinen" kuin Kalle ja Vilma. Iitun ehdottama Lassi olisi kiva, samoin Leevi.Tulivatko nämä jo:

Eeli

Eelis

Elias

ElielIlari

Julius

Klaus

Lauri

Matti

NiiloOlli

OlaviPauli

ReimaSamuli

SamuelTaneli

TaaviValo

Valto

Vilho

Visa

Vierailija

Konsta, Kaapo, Kaius tai Karri ois kiva veikalle :o)!!VEIKALLE:

Kimi

Kimmo

Lennu

Veikka

Vertti

Mikko

Mikke

Pekko

Tommi

Jaak(k)o

Jermu

Sampo

Henri(k)

IikkaSISKOLLE:

Maija

Maikki

Mette

Peppi

Titta

Nelli

Nella

Senni

Henni

Riina

Verna

Reet(t)a

Saima

Saimi

Helmi

Telle

Tella

Vierailija

Tiedän jo kaksikin perhettä, joissa on sisarukset Vilma ja Veeti. Joten erottuaksenne, valitkaa ihmeessä perinteinen ja kiva nimi Ville!

Vierailija

Suuri kiitos kommenteista tähän asti! Nostan vanhan pinoni taas esiin, sillä LA lähenee ja ollaan yleensä aina ruvettu puhuttelemaan vauvaa heti laitoksella omalla nimellään.Parin eri lääkärin sukupuolivarmistuksen jälkeen ollaan keskitytty miettimään vain poikien nimiä. Tällä hetkellä on kaksi vaihtoehtoa:[b]Veeti Matias

Ville Matias[/b]Ville sopisi täydellisesti sisarusten nimiin ja olisi sekin " vanha kunnon suomalainen nimi" , mutta Veeti kuulostaisi kanssa kivalta. Matias tulee suvusta.Mitä mieltä olette? Kumpi on parempi?t. Jogu (35+6)

Vierailija

Minusta Veeti tai Leevi sopisi parhaiten Kallen ja Vilman veljen nimeksi. =] Ja nyt tämän huonomuistisuuden ja kananaivojen myötä unohdin jo sen toisen nimen, joka lapselle tulee sukunne kautta.. =]Ville muistuttaa mielestäni liikaa Vilmaa, ja Kalle ei taas soveltuisi siihen joukkoon.. =]Nimiasiat on aina vaikeita. Meilläkin vasta sopivat nimet hakusessa, voi olla että vielä ristiäispäivänäkin vaihtuu.. =]jonttu rv37+2Vierailija

Tiedän yhdet sisarukset Vilma ja Kalle.Mitkä teidän lasten toiset nimet on ? Jos vaikka olisivat samat kuin minun tuntemillani.Mutta jokatapauksessa, miltä kuulostaisi esimMilja

Minea

Ella

Liisa

Roope

Miika

Veeti

Otto

Onni?

Vierailija

Löytyy monta suosikkiani nimistä, kuten vaikka Vanja, Milja ja Maikki.

Kallen ja Vilman sisarus voisi olla vaikka:Milla

Alli

Hilla

Karla

Kaisa

Klaara

Louna

Niila

Ilja

Olli

Olle

Konsta

Lasse

Ossi

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat