Mistä college/velourkousuja todella hoikalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meinaa hermo mennä, kaksi päivää olen kauppoja kiertänyt ja yrittänyt tytölle college tai velourhousuja löytää. Mutta ei onnista. Kun lahkeet on tarpeeksi pitkät, tippuu housut jalasta. En löytänyt edes yhtiäkään joissa olisi se säädettävä kuminauha vyötäröllä, ja valmiiksi useissa housuissa oleva kiristysnyöri on yhtä tyhjän kanssa. Auttakaapa epätoivoista, millä vaatetatte laihat kokoa 98 käyttävät tytöt?

Kommentit (10)

Vierailija

eikö tyttöjen trikoohousut kävis? sellaiset jotka hieman levenevät alaspäin, esim hennesillä ja lindexillä (basic) on. Niissä on aika leveä napakka kuminauha ja meillä on olleet tytöllä tosi hyviä. Perus collegehousut tippuvat jalasta sekä samoin velourhousut.

Meidän pojalla sama ongelma, pojille kun ei oo tollasia trikoohousuja...

Vierailija

Meillä nuo ovat pysyneet jalassa hoikalla pojalla, samoin H&M:n halvat collegehousut ovat jalassa pysyvää mallia.Sitten on myös hollantilainen Kik Kik, jotka on tosi kapeaa mallia, mutta pysyvät oikein hyvin menossa mukana.Meillä samanlainen ongelma, 2 v pojalle on vaikea löytää housuja, jotka pysyvät jalassa ja olisivat tarpeeksi pitkät. Nyt ollankin alettu käyttää päiväkodissa farkkuja, kun miltei kaikki ostamani sammarit putoaa jalasta ja useimmat kaapissa olevat ollegehousut ovat liian lyhyitä lahkeista tai liian löysiä vyötäröltä.Vierailija

on melko kapeita housuja myös. Meillä on hoikka poika jolle ostan paljon Espritiä juuri siksi että ei roikkuis päällä. Normaalikokoisella tytölle taas jotkut mallit ovat liian kapeita.

Vierailija

tietää että nuo me & i:t on kapeita, olenkin tässä kuussa menossa kutsuille;)

Trikoohousut on vähän turhan ohkaset talvea vasten, tarkoitus on siis löytää sisä- ja haalarinaluskäyttöön soveltuvia housuja.

Nuo lingon & blåbärit näytti kivan mallisilta. Ovatko miten kapeaa mitoitusta? Ja onko niitä olemassa muita värejä kuin sininen ja punainen?

Vierailija

meillä aiemmin on ollutkin niitä säädettävävyötäröisiä. Mutta Sellon po.pista en tänään löytänyt yhtiäkään. HM:n kaikki housut ovat auttamatta liian leveitä, no heidän kokoluokituksensa mukaan pitäisi olla 74cm housuja, jotta olisivat vyötäröltä sopivia.. Benettonia en vielä ole kokeillutkaan, kamppiin siis seuraavaksi. Missä muualla noita 3pommes vaatteita myydään? Netti ja livekaupat molemmat kävis.

Tietääkö kukaan tekeekö joku suomalainen yrittäjä mittojen mukaan?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat