Minkälaisia LAUKKUJA 80-luvulla oli?

Vierailija

80-luvun bileet tiedossa.

Kommentit (14)

Vierailija

Mulla oli sellainen keinokuituinen, vähän kuin tuulipukukangasta oleva, laukku koululaukkuna 80-luvun lopulla. Se oli malliltaan vähän sellainen " satulalaukun" mallinen, mutta ihan oli olalla kannettava. Tosi vaikea selittää. Se oli musta ja siinä oli sellaiset tekonahkavahvikkeet olkahihnan päissä, pussimainen vähän malliltaan. Niin kuin vesileili. Pöh, en mä osaa selittää.

Vierailija

Ja sitten esim. kangaslaukut joissa oli koristeina ketjuja ja muita kimaltaviä juttuja... ja kengissä oli muuten irtorusetit =DMulla taitaa olla vielä jemmassa laukkuja ja ehkä niitä kenkärusetteja...

Vierailija

Chanel laukkujen kopiot, ne joissa kultainen ketju, ja tikattu etumus, ja nahkatilkuista tehty laukku. Ja semmoinen jossa nahkarimpsuja.

Vierailija

" puolikkaan" satulan muotoinen, jossa on pitkä kantohihna. Tärkeää on kantaa sitä lonkalla, hihna rinnan yli toiselle olalle. Ja 80-luvulla ruskea (nahanvärinen) oli enemmän pop.

Vierailija

tai leipälaukun nimelläkin se kulkee. Ja iltalaukkuna meidän äidillä 80-luvulla oli semmoinen yksinkertainen pussukka, jossa oli vaan nyöri sulkimena.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat