tahattomasti lapseton... mieli maassa

Vierailija

että ihminen voi olla hullu... mieli maassa ja pahaa tekee kun vauvamahoja ja vauvoja näkee... mutta aina on katsottava kaikki vauva-jutut tv:stä ja täälä vauva.fi:ssä on roikuttava!Vauvayritystä takana jo 2 vuotta, eikä mitään tulosta! jos ei vuodenvaihteeseen mennessä ole tärpännyt hakeudumme hoitoon. Ärsyttää, ketuttaa.... miksei meille voitulla vauvaa? Tuntuu, että KAIKKI muut saavat vauvoja!

Kommentit (10)

Vierailija

Ja ei kannata viivytellä senkään vuoksi, että syy saattaa olla jokin tulehdus, joka pahenee vaan ajan kuluessa. Mieti sitä syyllisyyttä, jos selviää että olette itse viivytellessänne lisänneet vaikeuksia raskauteen.

Vierailija

kun kerran ette ole tehneet asian eteen muuta kuin surkutelleet kotona. Ei sinne hoitoihin niin vaan mennä, kovat on jonot, kuukausien mittaiset. Yksityiselle tietty pääsee nopeasti, mutta sitten pitää rahaakin löytyä.

Vierailija

On vaikea sanoa mitään mikä helpottaa, sillä tuska ja ahdistus tuossa tilanteessa on tosi suurta ja kukin kokee sen tavallaan.Toivon vain sydämestäni, että onnistutte! Varmasti olette kokeilleet jo kaikki ovistestit ja muut kotikeinot...?Hoidoissa ei ole mitään pelkäämistä, joten rohkeasti vaan tuulta päin jos ei muuten onnistu. Tiedän kokemuksesta, että odottavan aika on t o d e l l a pitkä. Se aika kuitenkin unohtuu kun saa vauvan vihdoin käsivarsilleen.Tsemppiä ja voimia koitokseen!!!T kahden hormoniavusteisesti saadun lapsen äiti rv33

Vierailija

Julkisella puolelle saa mennä kun on vuosi yritystä takana. Eihän sitä ole pakko heti hoitoihin mennä, mutta tietäisi ainakin mistä kiikastaa, jos se siis selviää tutkimuksissa. Julkisella puolella on ainakin jonoa..

Vierailija

rypenyt. Ajattele hoitoon menoa hoitoon PÄÄSEMISENÄ, älä joutumisena. Siihen rumbaan kun lähtee, tuntee ainakin teevänsä jotain konkreettista asian eteen. Ja hyvinkin mahdollista, että teille riittää "kevyemmät" hoidot ja olet raskaana pikemmin kuin ymmärrätkään.Meillä hoidot aloitettiin heti IVF:llä ja vasta kolmannesta hormonistimulaatiosta saatiin raskaus alkuun. Kovasti tsemppiä ja jaksamista... ja se on niiiin totta, että ihan KAIKKI muut tuntuvat sikiävän saunan lauteilta. Mutta ketkäs ne klinikoiden jonot sitten saa aikaiseksi eli ei ehkä ihan kaikki kuitenkaan raskaudu helposti :)

Vierailija

todennäköisesti totuutta! En tiedä kuinka tuk´len kestämään henkisesti, jos tuloksena on 100% mahdottomuus tulla raskaaksi. Miehellä on takanaan aika hurja lapsuus ja nuoruus, jonka tapahtumat ovat hyvinkin suurella todennäköisyydellä heikentää tai jopa estää hänen isäksi tulemisen!Sen vielä ehkä kestäisin, että syy olisi minussa, mutta entä jos syy onkin miehessä? tulenko katkeraksi, kuinka osaan häntä tukea omassa pahassa olossani?Miehellä on myös kaksijakoiset mielipiteet asiasta.Toisaalta tahtoo perheen perustaa, mutta pelkää tulevaa vastuuta. Asiasta ollaan juteltu ja tapeltu ja erokin on ollut mielessä pahimpina masennusaikoina!ap

Vierailija

Täälläkin kolmen vuoden yrityksen jälkeen hormoniavustuksella rv 29+4.

Muistan elävästi ne tyhjyyden tunteet, kun vaavimasuja oli ympärillä ja itsellä taas alkoi kuukautiset..

Menkää hakemaan apuja, kyseessä voi olla jotain hyvinkin helposti "korjattavaa".

Vierailija

suositus on vuoden yrittämisen jälkeen hakeutua tutkimuksiin.

ja julkisella puolella on tosiaan jonoa eli voi joutua odottelemaan.

rohkeasti vain!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat