Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Othello vst. baggie.

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kys.malleilla jotain käytännön eroa? Othelloko hiukan kapeampi...? Baggiessa ei näytä olevan tuulilistaa, tuleeko vesi helpommin sisään tms.. Mietin noiden reflex-mallien ja värien välillä...ei oo helppoa ei ;)

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Sun kysymys tuli kuin tilauksesta, tulin juuri tsekkaamaan onko siihen Reflex-dilemmaan tullut selvyyttä:)Mä henk.kohtaisesti pidän Othellosta enemmän. Malli on hiukan kapeampi ja materiaali vähemmän liukas, helpompi pitää rimpuilevaa uhmista aloillaan;) Othellossa on enemmän yksityiskohtia, esim. se tuulilista. Niin, ja vedenpitävyys on Othelossa 10.000 mm kun Baggiessa vastaava lukema on muistaakseni 4.000 mm. Vaikka täytyy myöntää ettei meillä Baggiessakaan ollut ongelmia vedenpitävyyden kanssa.Lottis

Vierailija

voisiko joku vielä tiivistetysti suomentaa tuota tekstiä jonka helmikkä(muistinko oikein ;)) liitti ketjuun, ei ihan kieli taivu tarpeeksi ;)

Vierailija

TyttöNukke72:

Lainaus:
Othello er produceret i Ottoman nylon - som har en mat overflade. Dragten er 100% vind- og vandtæt, har tapede sømme og er isoleret med termo-foer (der beskytter barnet til langt under frysepunktet) og foeret med anti-peeling fleece. Dragten er åndbar og eliminerer derfor kropsfugt, så dragten konstant er tør og varm.Othello on tehty Ottoman nylonista, joka on mattapintainen. Puku on 100% tuulen- ja vedenpitävä, saumat on teipattu ja siinä on eristävä thermo-vuori (se suojaa lasta pitkälle alle " kylmyyspisteen?" ) ja vuori on nyppyyntymätön. Puku on hengittävä ja haihduttaa näin ollen hikeä, joten puku on aina kuiva ja lämmin.
Ja mun logiikalla tuo " kylmyyspiste" on nollapiste, 0 C, eli haalari suojaa vielä lämpötilan ollessa ihan reilusti pakkasen puolella.

Vierailija

Meillä kokemusta kolmen lapsen verran, kumpiakin on pesty ja pidetty. Mielestäni baggie paljon parempi, koska sen pinta on helpompi puhdistaa. Liukkaampi pinta on meillä ainakin periytynyt siistimpänä aina seuraavalle lapselle. Muutenkin baggien yksivärisyyteen ei kyllästy vaikka joutuu useampana talvena sitä pukemaan, käytössä meillä ainakin kumpikin malli on pitänyt lapset kuivina olipa talvi sitten märkä tai runsas luminen.

Vierailija

koukku-neiti:

Lainaus:


Just sen takia kun siinä on nuo tuulilistat vetoketjujen päällä. Minusta nuo Baggien vetoketjut on rumat, mutta nämähän on makuasioita :)

Haalarien ominaisuuksiata en osaa sanoa sen enempää. Tuo Othellon kangas ainakin tuntuu tosi laadukkaalta.
Vierailija

Baggie Reflex er bygget op på samme måde som en Baggie - yderligere er påsyet lange refleksebånd langs ærmegabet og hele fleecefoeret er aftageligt. Meget anvendelig i skovbørnehaver.Reflex on tehty samalla muotilla kuin Baggie, lisäksi siinä on päälle ommellut heijastimet käsivarrella ja koko fleecevuori on irroitettava. Paljon ...Othello er produceret i Ottoman nylon - som har en mat overflade. Dragten er 100% vind- og vandtæt, har tapede sømme og er isoleret med termo-foer (der beskytter barnet til langt under frysepunktet) og foeret med anti-peeling fleece. Dragten er åndbar og eliminerer derfor kropsfugt, så dragten konstant er tør og varm.Othello on tehty Ottoman nylonista, joka on mattapintainen. Puku on 100% tuulen- ja vedenpitävä, saumat on teipattu ja siinä on eristävä thermo-vuori (se suojaa lasta pitkälle alle " kylmyyspisteen?" ) ja vuori on nyppyyntymätön. Puku on hengittävä ja haihduttaa näin ollen hikeä, joten puku on aina kuiva ja lämmin.Ottoman har en ekstrem høj slidstyrke, og er meget velegnet til skovbørnehaver.Ottomanilla on erityisen korkea hankauksenkesto, ja on hyvin sopiva " koululaisille?"Nederst i benene er der 15 cm ekstremt tæt nylon foer, som forhindrer vand i at blive suget op og som gør det nemt at få dragten af og på, samt aftagelig regulerbar fodstropper - som holder dragten på plads.Alhaalla lahkeissa on 15cm todella tiheää nylonvuorta, joka estää että vesi ei imeydy vuoreen ja estää myös lahkeen nousemisen ylös ja irroitettavat jalkalenkit jotka pitävät puvun paikoillaan.Vandtæthed og åndbarheden er over 10.000 mm. Der er naturligvis aftagelige hætte pga. sikkerheden, og igen af sikkerhedsmæssige årsager er der fordelt reflekser synligt på dragten. Vi tilbyder ekstra reflekser, som nemt kan fastgøres på dragten - disse udleveres gratis hos din Ticket forhandler.Vedenpitävyys ja hengitävyys on yli 10000 m. Tietysti huppu on irroitettava turvallisuussyistä, ja turvallisuussyistä on heijastimia näkyvillä paikoilla puvussa. Me tarjoamme ylimääräisiä heijastimia, jotka voi kiinnittää pukuun, näitä saa ilmaiseksi Ticketin myyjiltä.Othello produceres fra str. 80-140.Othelloa valmistetaan koossa 80 - 140.Kunhan aikani kuluksi väkersin, asia-/sanavirheitä saattaa olla, suomensin ruotsinkielen pohjalta ;)

Vierailija

Just sen takia kun siinä on nuo tuulilistat vetoketjujen päällä. Minusta nuo Baggien vetoketjut on rumat, mutta nämähän on makuasioita :)

Haalarien ominaisuuksiata en osaa sanoa sen enempää. Tuo Othellon kangas ainakin tuntuu tosi laadukkaalta.

Vierailija


Baggie er lavet i Oxford nylon - som er det klassiske Ticket to Heaven flyverdragtstof. Den er 100% vind- og vandtæt, har tapede sømme, og er isoleret med Thinsulate (der beskytter barnet til langt under frysepunktet) og foeret med anti-peeling fleece. Dragten er åndbar og eliminerer derfor kropsfugt, så dragten konstant er tør og varm.Nederst i benene er der 15 cm ekstremt tæt nylon foer som forhindrer vand i at blive suget op og som gør det nemt at få dragten af og på, samt aftagelig regulerbar fodstropper - som holder dragten på pladsDragten har en anti-glitz imprægnering, hvilket øger modstanden i tilfælde af at man falder på ski, rutcher på rutchebanen mm.Vandtæthed og åndbarheden er over 4.000 mm. Der er naturligvis aftagelige hætte pga. sikkerheden, og igen af sikkerhedsmæssige årsager er der fordelt reflekser synligt på dragten. Vi tilbyder ekstra reflekser, som nemt kan fastgøres på dragten - disse udleveres gratis hos din Ticket forhandler.Baggie anbefales af bl.a. skovbørnehaver, hvor børnene er ude hele året i alt slags vejr. Dragtens ydermateriale har en blank overflade, som gør det nemt at rengøre med en fugtig sulfo-klud.Baggie produceres fra str. 80-140.Baggie Reflex er bygget op på samme måde som en Baggie - yderligere er påsyet lange refleksebånd langs ærmegabet og hele fleecefoeret er aftageligt. Meget anvendelig i skovbørnehaver.Othello er produceret i Ottoman nylon - som har en mat overflade. Dragten er 100% vind- og vandtæt, har tapede sømme og er isoleret med termo-foer (der beskytter barnet til langt under frysepunktet) og foeret med anti-peeling fleece. Dragten er åndbar og eliminerer derfor kropsfugt, så dragten konstant er tør og varm.Ottoman har en ekstrem høj slidstyrke, og er meget velegnet til skovbørnehaver.Nederst i benene er der 15 cm ekstremt tæt nylon foer, som forhindrer vand i at blive suget op og som gør det nemt at få dragten af og på, samt aftagelig regulerbar fodstropper - som holder dragten på plads.Vandtæthed og åndbarheden er over 10.000 mm. Der er naturligvis aftagelige hætte pga. sikkerheden, og igen af sikkerhedsmæssige årsager er der fordelt reflekser synligt på dragten. Vi tilbyder ekstra reflekser, som nemt kan fastgøres på dragten - disse udleveres gratis hos din Ticket forhandler.Othello produceres fra str. 80-140.Mielestäni Othellon päällysmateriaali on luonnossa kauniimpi kuin Baggien, mutta varmaan totta, että lika pinttyy siihen helpommin.Sivut

Uusimmat

Suosituimmat