Voi helvatan helvata... taas vuodan verta

Vierailija

Menkat loppuivat keskiviikkona ja tuhru alkoi. Paska paska paska.

Vuodesta toiseen, joka saatanan kierto sama juttu.Lääkärit eivät löydä mitään vikaa. Ei yksityinen eikä kunnallinen. Eivätkä kyllä toisaalta tee kunnon tutkimuksiakaan. Jotain perus verikokeita vain. Puhuvat kyllä vaikka mitä mutta mitään eivät tee.

Ei tätä jaksa. E-pillerit varmaan auttaisivat. Mutta eipä se poista ongelmaa. Peittää sen vain. Ja kun vauvaakin haaveillaan niin se ei ainakaan auta asiaa. Mutta ei tämä näinkään onnistu.

Kommentit (6)

Vierailija

terolutteja vain määräävät ja niistä ei ole mitään apua.Taas pitää 3kk niitä syödä ja sitten mennä uudestaan.Puhuvat kyllä kovasti että voi olla sitä ja sitä mutta mitään tutkimuksia eivät määrää

t: ap

Vierailija

Vähän sama tilanne: menkat kestävät noin 7-9 päivää, kierto huimat 21 pvää (josta 7-9 kunnon valumista), ja siitä sitten 3-4 pvää tuhruvuotoa...Minulle ehdotettu hormonikierukkaa, mutta en sitten taas haluaisi hormoneja sekoittamaan. Ainakin ennen olen ollut entistä v-mäisempi hormonien kanssa :-(

Vierailija

hormonilääkitys auta, siis tyyliin alkukierrosta estrogeenia ja loppukierrosta progestiinia. Eli sulla on alhaiset hormonit. Mene asiaan erikosituneelle gynelle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat