Sairaalasarjan vauva (eilinen jakso)!

Vierailija

Onko kenelläkään tietoa mikä hänellä on vialla?Ihan kamalaa. Itku tuli eilen kun jaksoa katsoin. Voi pientä käärylettä.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Juuri siihen aivosähkökäyrään liittyen. Ja kun vielä hoitaja kertoi kuinka vaikeata on välillä, kun vanhemmat eivät pysty/halua ymmärtää, että lapsella on jotakin todella pahasti vialla. Hoitajan on rankkaa kertoa isälle ja äidille. Sen uskon!Vai onko tuossa sarjassa tapana leikata juttuja niin, että kiinnostus herää seuraavalle kerralle? Toivon sitä, että vauvalla olisi vielä mahdollisuus! Voih.

Vierailija

Kyllä minä tuota ihmettä ihmettelen joka päivä. Asiat olisi voinut olla niin paljon huonommin..vauvan menehtyminen oli ensin ihan sekunttien päässä ja sitten se piinaava aika kun ei tiedetty yhtään miten vakavia vaurioita oli, vai oliko...Mutta vauvan aivot esim. ovat uskomattomat, voivat "korjata itsensä" joissain tapauksissa jopa. Ja taisi olla meillä vielä monta suojelusenkeliä matkassa. Sen uskomattoman hyvän teho-hoidon ja tietotaidon lisäksi.t.15

Vierailija

ihana kuulla, että kaikki päättyi kohdallanne hyvin!Haluatko kertoa, mistä hapenpuute lapsellanne johtui? Minä pelkään tätä kolmosemme kohdalla, kun kaksi aiempaa synnytystä ovat olleet vaikeita ja pitkittyneitä.

Vierailija

Mutta on kyllä lääkärin hommaa kertoa vanhemmille esim lapsen mahdollisesta kehitysvammaisuudesta. Hoitajat eivät tuollaisia uutisia kerro.

Vierailija

Kovin olivat lääkärit huolissaan. Kun kysyttiin miltä näyttää, niin vastaus oli "no kyllähän se (käyrä) on poikkeava ja vaisu." Magneettikuvauksiin pääsyä sitten odoteltiin, ja niitä tuloksia..se oli kamalaa aikaa :(Meidänkin vauvalla siis hapenpuutteita paljon heti synnytyksen jälkeen..ei sydänviasta johtuvaa, muista syistä.Mutta magneettikuvissa ei näkynytkään kuin lieviä muutoksia, ja pikkuhiljaa EEG:kin normalisoitui. Ja teho-hoitoa päätettiin jatkaa "täysillä".

Vaikka tilanne voi näyttää hyvin vakavalta, joskus siis ihmeitäkin tapahtuu! :)

Kuten meille sanottiin, niin kauan kun on elämää on toivoa!Nykyisin meillä touhuilee näillä näkymin terve taapero, mitään vaurioita aivojen suhteen ei ole todettavissa :)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat