APUA! Tein ylläri plussan ja nyt mietin, että olenkohanaiheuttanut alkiolle haittaa...

Vierailija

Positiivinen tulos on siis periaatteessa iloinen ja toivottu juttu, mutta:Edelliset kuukautiset ovat olleet 8.7 ja kun seuraavien aika olisi ollut n. 3-5.8 niitä ei kuulunut, tuli vain pieni tippa verta. Rinnat oli tosi kipeät ja etova olo, joten tein testin, joka oli nega. Oireet jatkuivat ja tein vielä kolme testiä vikan melkein 2 viikkoa siitä kun menkkojen olisi pitänyt alkaa ja negatiivinen tulos.Tein nyt ihan vain varmuuden vuoksi testin, vaikka ei erityisiä oireita ja järkytyksekseni tulos on positiivinen. Olen viime viikolla ollut flunssassa ja ottanut muutaman buranan ja perjantaina oli kosteat grillibileet.Voi elämä, että ottaa päähän. Olenkohan aiheuttanut jotain vahinkoa alkiolle, vai onkohan se ollut turvassa ruskuaispussissaan?Tietäisi edes varmuudella koska ovis on ollut.

Kommentit (4)

Vierailija

Neuvolassa lohdutettiin, että raskaus olisi mennyt kesken jos vahinko olisi tapahtunut ihan alussa. Olen tavannut työssäni FAS-lapsia, että pisaraakaan ei ole tehnyt mieli ottaa sen jälkeen, kun sain tietää olevani raskaana.

Vierailija

Lääkäri kysyi ennen toimenpidettä, että olinko raskaana tai imetinkö. Edellisenä päivänä oliln negatiivisen testin tehnyt, joten tietysti sanoin, etten ole raskaana. Kolme päivää myöhemmin raskaustesti oli positiivinen. Saamistanni lääkkeistä ei lääkärin mukaan ollut alkiolle haittaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat