BB antaa väärää mallia nuorille.

Vierailija

Eipä ihme että sukupuolitaudit ja abortit lisääntyvät. Miksi sinne ei voitu ottaa jotain raitista henkilöä joka haluaa harrastaa seksiä vasta vakiintuneessa parisuhteessa??

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

He vain toivovat, että televisiokin voisi välttää liiallista seksin esilletuontia.

Esim. sitä toitotusta, että kihloissa olevat tai avoparin toinen puoli haluaa harrastaa seksiä muun kuin tuon oman puolison kanssa televisiossa. Tämähän oli puheenaihe jo ensimmäisestä BB-päivästä alkaen. Tökeröä antaa ihmisten puhua julkisesti siitä että petän puolisoani tilaisuuden tullen.Vierailija

ymmärtävät että ne eivät ole totta. Mutta BB on ohjelma tavallisista ihmisistä ja nuorilla on paljon suurempi riski samaistua heihin.

Vierailija

Kaikki tuntemani nuoret katsovat BB:a, mutta samalla halveksivat niitä idiootteja, jotka ovat sinne julkisuuteen itsensä tunkeneet.

Nuorten asenteet ovat kokemassa muutoksia. Asiasta on jopa uutisoitu Hesarissakin. Tupakoiminen ja ryyppääminen ovat vähentyneet.

Tätä se BB saa aikaan!

Vierailija

taistella mediaa vastaan kun se syytää joka suunnalta paljasta pintaa ja huonoa käytösmallia. Maailma muuttuu eskoseni ja kokoajan seksisuuntaisemmaksi kun sitä toitotetaan kaikkialla.

Vierailija

Vanhemmat haluavat päästä mahdollisimman helpolla. Kasvatusvastuu sysätään laitoksille (pk:t, koulut), medialle, kaveripiirille ym. Kaikkialle muualle, mutta ei vahingossakaan itselle.

Miksi nuoret voivat huonosti? Tosi-tv:n takia?

Vierailija

Ja tuo seksisuuntautumisen lisääntyminen on paskaa.

Kauan kauan sitten lapset, piiat ym. näkivät jatkuvasti seksin harrastamista. Ei ollut muita huoneita mihin mennä jne.

Vierailija

En tiedä kyseisestä ohjelmasta mitään, kun en sitä ole varsinaisesti katsonut. En asu Suomessa ja meillä tuota ei enää ole näytettykään moneen vuoteen. Joskus oli tv auki aikanaan, kun tuo BB tuli ja en minä sitä viitsinyt katsoa. Oli tylsä ja typerä, sen vähän aikaa, kun sitä vilkaisin.

Vierailija

Lapset näkivät seksiä kun vanhemmat sitä harrastivat samassa huoneessa, niinkö? Hiukka eroa siihen että tuntemettomat harrastavat seksia kameran alla, vai?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat