Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jatkettavasta sängystä...pelkoako??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moi!Siirsimme poikamme kuukausi sitten jatkettavaan sänkyyn, kun pinnis kävi jo pieneksi (poika on 1v 10kk) Alku meni tosi hienosti, ei vielä hokannut tulla pois sieltä. Nyt sitten tulee kokoajan pois ennenkun nukahtaa. Mutta se ei ole ongelma. Ongelma on se, kun poika itkeskelee pitkin yötä. Rauhoittuu vasta, kun minä tai mieheni mennään huoneeseen. Kipeä ei ole, koska on päivisin ihan normaali. Voiko tämä olla jotain ahdistusta? Pitääkö ottaa pinnis takaisin vai meneekö ohi? Onko jollain kokemuksia?Kiitos jo etukäteen!!

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä reilu 2 v tyttö ja jatkettavaan sänkyyn siirtäminen teki yöt levottomiksi. Kolme ekaa yötä oli heräilyä. Sitten keksin virittää pinnasängyssä olleen reunapehmusteen jatkettavaan sänkyyn. Seuraavana yönä tyttö nukkui kuin tukki. Reunapehmuste varmastikin toi turvallisuuden tunteen ja teki uuden sängyn tutummaksi. Ei kä pää kolise koviin laitoihin.Kannattaa ommella muutamat lisänauhat kiinnitystä varten. Suoja ei yllä koko sängyn ympäri, mutta jätinkin kulkuaukon kohdan vapaaksi.

Vierailija

on ihan tavallisia - mielikuvitus kehittyy ja unet alkavat olla ' seikkailuja' jos eivät aina ihan painajaisia olekaan. Siitä on todennäköisesti kyse.

Vierailija

käyttöön pari yötä sitten...no kuinkas kävikään...yhden yön on nukkunut siinä ja sekin oli ihan superlevoton yö. Sen yön jälkeen ei suostunut enään siihen nukkumaan. Heräsi myös kerran päikkäreiltä isosta sängystään ja itki ihan hysteerisenä niin että melkein tuli oksu.Onneksi emme ehtineet purkaa pinnistä joten nukkuu nyt siinä ihan rauhallisesti. En tiedä mutta todnäk poika ei kokenut isoa sänkyä vielä turvalliseksi, pinniksessä on nyt ihan rauhassaan.Ehtiihän tuo vielä isoon sänkyyn siirtyä...Uusimmat

Suosituimmat