Pojan 8-vuotissynttäreille teema?

Vierailija

Merirosvo- ja viidakkosynttärit on jo olleet. Mikä olisi hyvä, sellainen johon löytyisi matskua esim. netistä tilaamalla?

Kommentit (2)

Vierailija

vilmahilja - 17.06. 08:38 (1/17)

Ideoita 7v pojan synttäreille? Teema/pelejä ja leikkejä?

Poikamme 7v synttärit ovat tulossa ja hän haluaisi pitää nyt kunnon kaverisynttärit, kutsua siis poikia ehkä noin 8 kpl yhteensä.

Millaisia tarjottavia kannattaa hommata? Tuon ikäiset kun yleensä ovat aika ronkeleita syömään esim kakkua tms.

Meillä mahdollisuus (jos sää sallii) olla ulkona kun on iso piha... Voisiko tätä hyödyntää miten? Esim aarteenetsintää, joku peli yms.?

Luultavasti tulossa myös muutama tyttö joita kutsumme siksi koska ovat perhetuttuja.. eli siis ohjelma voisi olla molemmille sopivaa... =)Kaikki ideat ja kokemukset otan innolla vastaan! Näitä synttäreitä ennen pojalla on ollut ihan pienimuotoisia juhlia, kutsuttu on vaan lähimmät sukulaiset. =)

Ilmoita asiaton viestiVastaukset järjestyksessä: uusin alimpana | uusin ylimpänä2nlapsenäiti - 17.06. 21:40 (2/17)

Leikkimieliset olympialaiset

Juoksukisaa, saappaanheittoa, renkaanheittoa (lämpimällä ilmalla tietysti vesi-ilmapallon kopittelua), pituushyppyä, pujottelurata jalkapalloa potkien. Jos suinkin saat mukaan myös ainakin muutamia lasten vanhempia (vaikka hakemaan 1/2 tuntia ennen juhlien loppumista), lapsista mikään ei ole hauskempaa kuin jalkkisottelu lapset vastaan aikuiset.

Muista pitää leikkimielisenä, pisteitä ja palkintoja ei jaeta, katsotaan että heikoimmatkin pääsevät osallistumaan ja tuntemaan liikunnaniloa.Tarjoiluksi MONIEN juhlien kokemuksella ei kannata leipoa juuri mitään. Suolatikkuja, sipsejä, popcornia. Keksejä ja karkkia. Jätskiä tai jätskikakkua.Ilmoita asiaton viesti

soilioili - 19.06. 19:10 (3/17)

Meillä oli merirosvosynttärit

soilioili - 19.06. 19:19 (16/17)

Niinpä niin, asia varmaan tuli selväksi.

Meillä oli Pinjata jota hakattiin pesäpallomailalla ulkona ja siitä sitten lensi karkkeija. LIsäksi oli aarteenetsintä niin että oli vihjelappuja joka aina johdatti toiseen paikkaan. Mieheni oli pukeutunut merirosvoksi ja minäkin teeman mukaan. Mieheni luki aina vihjeet kun lukutaito oli vielä heikkoa lapsilla. Lisäksi mieheni rakensi merirosvolaivan pihalle ja kaikille musta lappu silmille, huivit ja puumiekkoja. Ruokana oli jäätelöä eri kastikkeilla, karkeilla ja nonparelleilla ja kermavaahdolla. Rekvisiittana oli luurankoa, lyhtyä, riippumattoa, verkkoa, kultarahoja, papukaija, pääkallo jne. Kilpailua meillä ei ollut, katsoin että tämän ikäisille voittaminen ja parhaana oleminen on niin ylikorostunutta että sai kisat jäädä. Jo Pinjata lyömisestä tuli sellainen paremmuuskisa. Oma poika ei tykkää muutenkaan jalkapallosta tai muusta urheilusta joten parempi niin ettei kellekään tullut paha mieli. Vaikka siis palkinto jaettaisiinkin kaikille. Lisäksi ruokana oli kultakaloja, sipsejä, popcornia ja karkkia. Kaikki muut tilpehöörit mitä tein, jäi syömättä.

Hyvin aika kului.

Ilmoita asiaton viesti

kataja_2 - 26.06. 12:30 (17/17)

Inkkarit

Jouduimme järjestämään juhlat muualla kuin kotonamme vieraiden eläinallergioiden takia - pohdimme erilaisia teemavaihtoehtoja eri liikuntapaikoissa, mutta hylkäsimme ne kalliina ja päädyimme omaan lähimetsäämme.Juhlien teemana 8-v täyttävälle oli inkkarisynttärit (mukana oli myös pikkusiskon 6-v juhlijat, puolet porukasta tyttöjä, puolet poikia).

Mentiin juhlaporukalla isona kulkueena lähimetsään, pantiin sinne (ihan tavalliset) teltat pystyyn ja levitettiin napostelueväät viltille.Kaiken varalta mukana oli asfalttiliituja (tehtiin intiaanihenkisiä kalliomaalauksia), kasvovärit (sotamaalausten tekoon; ei tarvittu) saippuakuplia (ei tarvittu), hiuspompuloita tytöille (inkkarikampausten tekoon; ei tarvittu) sekä tietoa aiheesta. Juteltiin lasten kanssa intiaaneista ja inkkarinimistä, valitsivat oman nimensä, luin jotain juttuja ääneen pojille. Suurin osa ajasta kului leikeissä: lapset kehittelivät oman inkkarileirin ja inkkarileikit sinne.Eväänä pelkkää naposteltavaa: porkkananpaloja, sipsejä, karkkia ym. helppoa. Kukaan ei kaivannut kakkua.

Juhlien päätteeksi vaelsimme kulkueena takaisin - juhlapaikka tietysti siistittiin yhdessä (intiaanit kunnioittavat luontoa!) ja palautettiin juhlijat vanhemmilleen.Hyvät, mukavat, vapaat kekkerit. Meitä aikuisia ei kaivattu kuin valvojiksi. Juhlien teema itsessään oli lapsista niin houkutteleva, että huolehtivat sisällöstä itse. Lapsista yksi oli pukeutunut juhlien hengen mukaisesti, muut olivat tyytyväisiä arki-ulkovaatteissaan.

Metsä ympäristönä oli yllättävän hyvä paikka juhlien pitoon.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat