Olemme yrittaneet lasta pian vuoden. Miehen kanssa ajattelimme, etta laakarin sijasta tilaammekin ajan adoptioneuvontaan. Olemmeko hulluja?

Vierailija

Meillä ennestään on jo yksi lapsi. Jotenkin tuntuu, että jos meille olisi tarkoitettu toinen biolapsi, niin hän olisi jo saanut alkunsa.Tätä harkitaan ja tuumitaan nyt yhdessä ajan kanssa.Haluaako joku kannustaa tai latistaa? :)

Kommentit (12)

Vierailija

Ja jos päädymme aloittamaan adoptioprosessin, niin aloittaisin heti e-pillereiden syönnin. Saisin taas nämä kivuliaat kuukautiset kuriin.Päätimme, että emme puhu keskemämme asiasta viikkoon, vaan pohdiskelemme molemmat tahoillamme.ap

Vierailija

Mutta ainakin Kiina, Etiopia ja Etelä-Afrikka hyväksyvät jo lapselliset hakijat. Kiinassa on tänä vuonna otettu käyttöön uudet tulo- ja varallisuusrajat, jotka tietysti tulevat sitä nopeammin vastaan mitä useampi lapsi perheessä on. Etelä-Afrikassa voi perhe, jossa on ennestään lapsia joutua odottamaan lapsiesitystä vähän pidempään kuin lapseton perhe.Jotkut maat ovat asettaneet jo olemassaolevien lasten suhteen rajoituksia (tai ainakin vaativat tarkat selvitykset, miksi juuri ko. maahan on päädytty), jos perheellä on ennestään jostain muusta maasta adoptoitu lapsi.Jos et ole vielä vieraillut näillä sivuilla, niin suosittelen, ovat todella kattavat adoptiosivut:http: //www. ampiaisakka. com/Vierailija:

Lainaus:


KÄsittääkseni kaikki maat eivät ole mahdollisia jo lapsellisille?ap
Vierailija

Meillä on kaksi biolasta, eikä ongelmia raskautumisessa pitäisi olla, mutta olemme silti adoptioneuvonnassa toiveenamme kolmas lapsi. Meille biologia ei ole se, mikä lapsen saamisessa on tärkeää, enkä pidä olennaisena sitä, että synnytän lapseni itse.

Vierailija

että siitä päästä ei ehkä kannata aloittaa. Tilanteet elävät kovasti ja siihen, kun maavalinta on teillä ajankohtainen, on vielä aikaa.Tällä hetkellä esimerkiksi Kiinan odotusajat venyvät rajusti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat