Mistähän pk-seudulta pariksi viikkoa kalustettu asunto lapsiperheelle -- apua

Vierailija

Haussa olisi nyt syyskuussa pariksi viikkoa kalustettu asunto kaksilapsiselle perheelle. Olen jo kysellyt Haikon kartanotkin ja muut mutta eivät oikein sovellu 1- ja 3-vuotiaille lapsille ne huoneet ja ympäristökään. Ja Helsingin hotellitkaan ei oikein sovellut tai ovat liian kalliita. Oliskohan kellään tiedossa esim. jotain loma-asuntoa mukavuuksilla jossain tms. Mielellään lähellä Helsinkiä.Tarve olis tosiaan syyskuussa ja olen ihan ihmeissäni, että mistä löydämme katon pään päälle. Kaikki vinkit tervetulleita!!Kiitos!

Kommentit (7)

Vierailija

Kiitoksia vinkeistä, käyn tässä parhaillaan läpi ja jotain sopivaav saattais löytyäkin, kunhan vain olisi vapaana oikeaan ajankohtaan. Eli olisko vielä muita vaihtoehtoja??

Kiitoksia!

Vierailija

Hei!Vastaus tulee hieman myöhässä, mutta tiedoksesi kuitenkin mikäli tulee uutta tarvetta tilapäismajoitukselle!Forenomilta löydät varmasti tarpeitasi vastaavan kalustetetun asunnon. Hintaan sisältyvät vedet ja sähköt ja asuntotarjontaa on ympäri Suomen!Varaaminen onnistuu suoraan netistä www.forenom.fi tai soittamalla asiakaspalveluun.:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat