Kaasu-uunilla lepominen

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli otsikosta asiaan: Meillä on uudessa asunnossa kaasu-uuni, jossa mitta-asteikko 270 asteeseen saakka. Normaalia uuniruokaa ollaan sillä valmistettu, mutta mitenkäs makeat leivonnaiset? Kakut, pullat, piiraat ja kohokkaat? Onko teillä palstalaisilla antaa vinkkejä?



...kokemus tietenkin opettaa, mutta yritänpä välttää tahattomat pannukakut näinkin.

Kommentit (1)

Vierailija

leivoin sillä ihan samoja juttuja kuin sähköuunillakin ja yleensä kaikki onnistui ihan hyvin. joitakin jippoja oli kuitenkin ja yritän nyt muistella niitä...



meillä kaasurengas oli uunin pohjalla ja uuni lämpeni hieman epätasaisesti. eli pullat ym. jäi uunin takaosassa vaaleiksi samaan aikaan kun etuosassa olevat kärähtivät. eli yleensä noukin siitä edestä välillä pois ja paistoin takimmaisia vähän kauemmin. samoin uuni lämpeni pohjalta enemmän kuin yläosasta eli alaritilällä ei kannattanut paistaa mitään sillä ne kärähti helposti pohjasta. paistoaika oli monesti hieman pidempi kuin ohjeessa mainittu.



voi olla että nykyiset kaasu-uunit paistavat tasaisemmin, meidän uunimme oli varsin antiikkista mallia oleva :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat