Miten ero?

Vierailija

Kuinka ero, jos ei ole omaa rahaa käytössä? Mistä tukea ja miten tosissaan pitää ottaa uhkailut, etten saa lapsia itselleni? Kertokaa neuvoja, ei ole ketään keltä kysyä.

Kommentit (3)

Vierailija

Menette lastenvalvojalle sopimaan elatus ja huoltajuus jutut. jos olette kovinkin riidoissa niin tilaat vaan itsellesi ajan ja kerrot mitä haluat. lastenvalvoja juttelee sitten miehesi kanssa. En usko että miehesi lähtee oikeuteen asti taistelemaan, varmasti pääsette sopimukseen yhdessä lastenvalvojan avustuksella.TIlaa aika heti niin selviää monta asiaa.

Vierailija

Suomessa raha ei ole este erolle vaan kyllä kaikki toimeen tulee. Lapsesta saa elatusmaksun ja kelalta yksinhuoltajakorotuksen lapsilisään ja lisäksi mahdolliset muut tuet. Lastenvalvoja auttaa asioissa. Miehen uhkailut kannattaa jättää omaan arvoonsa, lapsesta ei joudu äiti luopumaan ellei nyt sitten ole ihan väkivaltainen, alkohoilsti, narkkarit tms. Mikäli haluat kuitenkin pelata varman päälle, niin jos vaan pystyt, niin jää asumaan lapsen kanssa eli älä sinä muuta jonnekin ja siten mies ei saa " asetta" että äiti on viemässä lasta vieraaseen paikkaan ja vieraaseen hoitopaikkaan jne. Mikäli on pakko muuttaa, niin yritä muuttaa mahdollisimman lähelle vanhaa kotia ja mahdollista hoitopaikkaa/koulua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat