Onko täällä päiväkodissa työskenteleviä paikalla?

Vierailija

Luin tuota toista ketjua ja haluaisin kuulla teidän kommenttejanne siitä, millaisia lapsia ja vaatteita odotatte näkevänne päiväkodissa. Joka päivä pestyt sisä- ja ulkovaatteet vai onko mielestänne järkevää pestä ulkovaatekerta esim. kerran viikossa, jos ei ole täysin kurainen? Entä millä silmällä katsotte sellaisia vaatteita, joissa on pysyviä tahroja? Pitäisikö ne säästää kotileikkeihin vai voiko niitä nimen omaan käyttää päiväkodissa?

Kommentit (3)

Vierailija

Ulkovaatteet voivat hyvinkin olla likaiset, jokainen meistä tietää, mistä niiden likaisuus johtuu. Mukava vaan, että lapset saavat touhuta ulkona ilman, että vaatteita täytyy varjella. Mahdolliset kuravaatteet toivomme vanhempien vievän viikonloppuisin kotiin pestäväksi.Sisävaatteissa riittää mielestäni sellainen perussiisteys. Tarkoitan sitä, että vaatteisen merkillä tai värillä ei todellakaan ole mitään merkitystä, kunhan lapsen vaatteet ovat suhteellisen puhtaat ja niissä on hyvä touhuta. Jotkut lapset kulkevat koko viikon samoissa vaatteissa, kun vanhemmat eivät niitä itse ymmärrä vaihtaa. Noilta lapsilta me kyllä sitten jo päiväkodissa vaihdamme vaatteet, mikäli heille on varavaatteita tuotu.Onpa joskus ollut hoidossa niinkin likaisia lapsia, että olemme heitä ihan pesullakin käyttäneet.....

Vierailija

Noin ajattelen itsekin. Me huuhtelemme kuravaatteet kyllä päivittäin, jos niitä on käytetty. Ulkovaatteet pestään viikonloppuna, paitsi silloin jos ovat erityisen likaisia, pestään tietysti useammin. Sisävaatteet vaihdetaan yleensä päivittäin, vaikka eivät olisikaan kovin likaiset, mutta koska alkavat haista ruoalle päiväkodissa. Päiväkodissa käytän isosisarusten vanhoja vaatteita, joissa on nukkaa ja tahroja eivätkä ole enää kovin hyvin kuosissaan, mutta eipähän sitten harmita kun näitä ikilikoja tulee lisää. Uusia vaatteita käytän yleensä ensin muualla ennen kuin niistä tulee piväkotivaatteita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat