Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Itsetehtyjen soseiden pakastaminen, millaisia " pakkauksia" olette käyttäneet?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Löytyisikö vinkkiä itsetehtyjen soseiden pakastamiseen, eli minkälaisissa rasioissa tms. olette pakastaneet vauvanruokia? Olen menossa vauvanruokakurssille, josta saa ne ruuat sitten kotiin mukaan, mutta kun meillä on vasta aloitettu maistelu niin meillä ei tietenkään ole niitä purkkeja joihin soseet voisi kätevimmin laittaa. Kiitos neuvoista jo etukäteen!

Kommentit (7)

Vierailija

teillä niitä ei siis vielä ole... ja jos kurssille meet ni tuskin siellä voi tehä jääpalarasiaan tai kököiksi leivinpaperille ku pakastat ne vissiin vasta kotona vai miten on? mut sit tuli mieleen et voisko aatella et ostasit vaikka ihan minikokoisia minigrip-pusseja, niihin tekis ihan pieniä kökkösiä/annoksia sosetta ja ne pakastas, niihin sais kätevästi (tyhjänä ollessa!) kirjotettua mitä se sisältää ja päiväykset sun muut tiedot. tai sit jotain tosi pieniä pakasterasioita, pienimmät taitaa olla 2-3dl, sekin voi olla vauvalle liian iso koko jos makustelu on aluillaan vasta. ehkä ite ottasin noi minigrippussit. tai sit ota yhteyttä kurssin vetäjään ja kysy mitä se suosittelis!

Vierailija

pakastin itse tuossa muutama päivä sitten ensimmäiset perunasosesatsit. En löytänyt meidän jääpalamuottia joten kaitoin soseen (olikohan Ainun tuote) pieniin maitopullopusseihin. Ne eivät ainakaan ole turhan isoja eivätkä yhtä kalliita kuin minigrip-pussit. Suljin pussit pussin sulkimilla, joten pussit voi käyttää uudelleen jos ne pesee käytön jälkeen.

Vierailija

Ikeassa on myynnissä 1 desin kokoisia silikoonisia muotteja (4 x 1 dl/levy). Kasvissoseet pakastan niihin. Samoin siellä on myynnissä silikoonisia jääpalamuotteja. Niihin pakastan lihat ja kalat. (1 levy maksoi muistaakseni 1,50 e/kpl.)

Vierailija

Rasioita paljon kätevämpinä pidin itse minigrip-pusseja. Lihat laitoin jääpalarasiaan ja kun olivat jäätyneet, niin nekin siirsin muovipusseihin. Sulatusvaiheessa nuo pussit oli minusta paljon mukavampia kuin vaikka lasipurkit, joista jäinen ruoka on ikävä ottaa pois. Minigrip-pussia kun vaan hetken lämmitti juoksevan lämpimän veden alla, niin sai hyvin irti.

Vierailija

kerään ne lautaselle kun vauvalla on ruoka-aika.

Teen valmiita liha-kala-kana soseita ja myös erikseen kaikkea, riisiä, porkkanaa, maissia, lihaa, kanaa ym. niin voi " noukkia" haluamansa aterian kasaan.

Uusimmat

Suosituimmat