Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: Minkä ikäisenä olette velattomia?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

Oli siis 25-vuotias kun otimme asuntoilainan 25-vuoden maksuajalla. Toiveissa on toki jossain vaiheessa tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä. Ihan riippuu oman ansiotason kehityksestä, kuinka käy.

Vierailija

Lainan otin, kun olin 28 v. Mutta tämä ei luultavasti ole meidän lopullinen koti, joten jossakin vaiheessa joudumme ehkä ottamaan lisää lainaa.

Vierailija

Me olemme olleet pariin otteeseen ulkomaankomennuksella tienaamassa lisäansiota.Jos näitä ei olisi ollut, niin ehkä velkaa olisi vielä parikymmentä tuhatta ja autot vanhoja. Sen verran siis ulkomailla on tullut tienattua.5

Vierailija

silloin ostimme uuden kodin ja jouduin ottamaan lainaa. Sain aikanaan, heti kun aloitin opiskelut, vanhemmiltani lahjoituksena asunnon. Sen turvin pääsin velattomana yli kolmekymppiseksi, mutta nyt tilan tarve 3 lapsen kanssa oli niin suuri että oli pakko lainaa ottaa isomman asunnon hankintaan.Tällä hetkellä maksusuunnitelma on 20 vuodeksi, mutta se tulee lyhenemään (ellei korot pompsahda pitkäksi aikaa hirmu ylös) koska tämä on nyt mitoitettu 1 ihmisen tuloille ja voimme tuplata summan kun menen töihin. Nyt äitiyslomalla.

Vierailija

Säästetään ja ostetaan pieniasunto. Taas säästetään ja vaihdetaan se sitten isompaan jne.Lainaus:

Onko tullut arpajaisvoittoja tai perintöjä?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat