Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitääkö 3v:lle pitää jo " oikeat" synttärit???

Vierailija

Minkä ikäisille muksuille olette alkaneet järjestää " oikeita" synttärijuhlia? Ja millaiset juhlat olette pitäneet? Onko ollut esim. jotain ohjelmaa lapsille (ongintaa tms.)?Kaikki vinkit kehiin! Kiitti!

Kommentit (8)

Vierailija

Tyttö vielä kotihoidossa joten niitä tarhakavereitakaan ei vielä ole.Sukulaiset ja kummit, ketkä vain pääsevät, meillä tottakai kakkukahveille tulee. Ja se taitaa riittää vielä tänä vuonna.ap.

Vierailija

1-vuotiaasta lähtien, eli on ollut kavereita lapsella vieraina. Tietenkin kaverit ovat omien ystävieni lapsia, joten vanhemmat ovat olleet mukana. 5-vuotiaana on meillä ollut lapsilla ekat synttärit, joissa on ollut vieraina vain lapsia.Mun mielestä lapsen synttärit on kiva syy kutsua vieraita :)Kun on ollut pelkkiä lapsivieraita, niin olen järkännyt vähän ohjelmaa. Ekat synttärit olivat 1,5h, siinä ei ehditä riehaantua. Sitten 6vsynttäreillä on oltu 2 tuntia. Ensin vajaa puoli tuntia vapaata leikkiä, sitten kakut ja muut tarjoilut ja lopuksi vähän jotain ohjattua toimintaa (riippuen lasten iästä), leikkimistä, pelejä.Vierailija

Meillä lapset muistelevat vieläkin niitä " pieninä" pitämiään synttäreitä.

(Nyt 7 ja 9v.)

Ei ohjelman tarvitse kummoista olla. Onginta on ihan hyvä ja jo pelkkä juhlatunnelma saa pienissä sen pienen " täpinän" aikaan.

Vieraitakaan ei tarvitse olla tuvan täydeltä.

Vierailija

Kyllä täältä saa kuulostella ihmisten mielipiteitä. Ei se sitä tarkoita, että ite ei ajattele. Musta on kivaa saada vähän näkökulmaa ongelmaan kuin ongelmaan. Relaa, ei kukaan ole niiiiiiiiiiiiin riippuvainen av' stä.

Nyt kipin kapin lääkepurkille ja rauhoitu, jookos?

Uusimmat

Suosituimmat