Unohtakaa jo Muumit, Arabian ja Marimekon yms. massatavarat. Kaikki haalivat hulluna " muka hienoa massatavaraa" .

Vierailija

Missä on persoonallinen ote? Eikö teillä ole omaa makua?

Kommentit (8)

Vierailija

Ja sitten kun ajat muuttuvat, niin nää mariskoolit jäävät muistuttamaan siitä, että me mentiin naimisiin silloin, kun nuo olivat muotia. Ja samasta asiasta ne muistuttavat, kun katselee muiden perheiden kattauksia.Ihan yhtä symppistä oli, kun mummin kuolinpesästä jaettiin muistoesineitä. Siellä oli niitä iittalan lasisia kynttilänjalkoja, joita silloin aikanaan jokainen sai 50-vuotislahjaksi. Ja nyt ne siirtyivät seuraavalle polvelle muistuttamaan siitä ajasta.

Vierailija

Siitä että mulla on Arabian astioita ei voi vetää sitä johtopäätöstä että pidän niitä tosi hienoina ja haalin niitä hullunkiilto silmässä. Ne ovat ihan ok näköisiä, suht kestäviä ja järkevän hintaisia mutta eivät mitenkään mun intohimoni.

Vierailija

Jos ostelisin jotain vain esittääkseni " persoonallista" kaltaisillesi hienostelijoille, sehän vasta huonoa makua osoittaisi.

T: muumimuki vuodesta -94

Vierailija

Artekin tavarat kuolettavat tylsyydellään. Tervetuloa meiltä hakemään Artekin iso ruokapöytä. Se iso ja vankka mäntyinen, jota ei enää valmisteta kun ei ole tekijöitä. Vihaan sitä rumilusta.

Muutkin Artekin kamat sekä Muuramet sun muut tylsyydet on varastoitu

loppuiäkseen. Jos vain joskus jaksaisi laittaa myyntiin...ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat