Miten jotkut kayttaa Teeman astioita parempina vierasastioina? Nehan on paksuja, mohloja astioita. Todella arkiastioita, ei mitaan pyhaasti...

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

Pyhinä kattaukseen apnostetaan muuten kuin astioilla (kukkia, kynttilöitä, asetelmia luonnon materiaaleista jne)astiaston kriteereinä oli kestävyys (lapset ovat meillä aina syöneet oikeista asitoista ei muovista)pitkään jatkuva tuotanto (saa lisää osia jos menee rikki ja tuotekehittely jatkuu edelleen saa uusia tuotteita)Laadukas ja helppo yhdisteltävyys muohin astioihin ja väreihin.Siinä meidän syyt käyttää Teemaa vaikka mahdollisuus olisi ollut melkein mihin tahansa muuhunkin kun starttipaketti astiastosta saatiin häälahjaksi oman toiveen mukaan vanhemmilta.

Vierailija

Minusta ihan turha kerätä monta, Teemaa kun kerää niin varmasti saa pöytään nätin kattauksen. Väriä ja juhlavuutta saadaan sitten pöytäliinalla, selveteillä, kynttilöillä, kukilla, kauniilla viinilaseilla jne. Ja ovat niin hyvälaatuisia, että kestävät hyvin meidän arkikäytön ja näyttävät vitivalkoisilta myös juhlissa.

Vierailija

Lapset syö välillä muoviastioista ja välillä teemoista.

Muoviastioista jos itse kattavat itselleen kun on niin kivoja (?)

kuvia ilmeisesti!=) siis lähinnä tää 3v, 8v yleensä valitsee kuvattomat eli teemat...Meilläkin juhlissa (silloin harvoin kun niitä on) lisätään kattauseen esim paremmat lasit,lautasliinat yms juttuja.

Vierailija

Vieraat syövät ihan samoilta Teemoilta kuin kotiväkikin, ei ole ikinä aikaisemmin käynyt mielessänikään että pitäisi ostaa vieraita varten jotkut hienommat lautaset. Ei meillä ole sellaiseen edes kaappitilaa kun keittiö on niin pieni ja ahdas muutenkin.

Vierailija

Meillä ei niin hienoja vieraita käykään, etteivätkö Teemat kelpaisi. Ristiäisiin ja muihin isompiin juhliin lainaamme mummolasta Villeroy&Bochin astiaston. Meillä ei ole tuolaiselle paremmalle ja harvoin käytettävälle astiastolle tilaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat