Miten muiden 4v piirtäminen ja saksien käyttö sujuu?

Vierailija

Meillä ei piirtäminen poikaa kiinnosta, ei ainakaan mikään " järkevä" vaan " pakon edessä" tekee pyörremyrskyn kaltaiset koukerot paperiin ja se siitä. Myöskään saksien käyttö ei suju ilman apua..

Neljävuotisneuvolassa jäikin kehitys arvioimatta kun ei keskittynyt niiden kolmioiden, neilöiden ja ruksien piirtämiseen vaan olisi tehnyt muita juttuja.Onko kovinkin epänormaalia -miten muilla?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Samanlainen ollut pienestä pitäen. Kynäote on oikea ja viitsiessään osaa piirtää nykyään esim ihmisen, jolla on pää, vartalo, jalat, kädet, sormet, varpaat, naaman osat ja hiukset. Saksilla tykkää kyllä leikata ja on osannutkin tehdä paperista kuvioita 2,5-vuotiaasta lähtien... viitsiessään.Mutta kun neitiä ei yleensä hotsita vaan vedetään ihan lekkeriksi. Tai sitten yritetään vedättää äitiä tuomalla joku huolimaton tuherrus näytille ja pyydetään kehuja. En ole sitten kehunut, ellei ole oikeasti vaivaa nähnyt.

Vierailija

leikkaa kaikkea mahdollista. On tosin leikellyt jo yli vuoden eli vaihdettiin jo 2,5-vuotiaana tavallisiin saksiin ne muoviset lasten rimpulat. Leikkely on yksi " harrastuksista" . Viivaa pitkin onnistuu ihan hyvin jo.Piirtely sen sijaan ei ihan hyvin. Nyt viime aikoina on innostunut piirtämään jotain muutakin kuin " sotkua" ja värittämään niin ettei mene viivojen yli (värittää kieli keskellä suuta tarkasti ;)

Vierailija

meillä 4v. leikkaa tosi hienosti suoraa ja leikkelee mielellään mainoksia.Mutta piirtäminen on " pääjalkasia" ja " kuplavolkkareita" Eli ei todellakaan piirrä mitään eläinhahmoja ym.

Kaikki erilaisia, silti samanlaisia:)

Vierailija

Meidän neiti on leikellyt jo parivuotiaasta lähtien ja on todellinen mestari siinä, kuten piirtelyssäkin. Nyt ikää 3v. ja leikkaa ympyröitä ja neliöitä. Piirtää ihmisiä, koiria jne. Poika sen sijaan ei tuossa iässä välittänyt askartelusta eikä piirtämisestä yhtään!

Vierailija

ei piirrä juuri mitään eikä leikkaa.. saatiin lähete toiminta terapiaan.. poika ei ole ollut ikinä kiinnostunut noista hommista ja on luonteeltaankin sellainen että hermot palaa heti jos joku ei mee silleen kun hän haluaa... :(

Vierailija

Saksien käyttö on vielä sillä tavalla epäsujuvaa, että jos yrittää leikata viivoja pitkin, niin leikkausjälki on ikäänkuin sahalaitaista, ei tasaista.Meillä tämä poika on kiinnostunut piirtämisestä ja saattaa piirrlle pitkiäkin aikoja.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat