Teatteria vauvoille Porissa

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Turkulainen TEHDAS teatteri vierailee ensi viikonloppuna Porissa Lainsuojattomat-festivaalilla VAU-VA-esityksellään.Kokemuksellinen ja iloinen esitys vauvan ja perheen elämästä. Se etenee pienen lapsen hahmotusmaailman rytmissä liikkeen, äänien, sävelletyn ja lauletun musiikin, visuaalisuuden, sanoilla leikittelyn ja selkeiden draamallisten kohtausten mukaan. Välillä lepuutetaan ja leikitään. Ryömiminenkin on sallittua. Teatterin aulassa on tilaa vaunuille ja tilasta löytyy hoitopöydät ja mikro.

Esitys soveltuu 6-12 kk ikäisille vauvoille.

Ohjauksesta vastaa Hanna Paatero ja rooleissa Sanna-Eerika Suorsa, Susanne Peltola, Joona Lindberg ja Petro Lehtonen.Näytökset Cont' akti teatterilla (Antinkatu 15, sisäpiha)

Lauantaina 8.9 klo 11.00 ja 14.00

Lippuvaraukset Rakastajat-teatterilta: 02-6330125 tai rakastajat-teatteri@rakastajat.comTervetuloa teatteriin!Terveisin Lainsuojattomat ja Rakastajat-poppoo

Kommentit (3)

Vierailija

mut mun vauva vasta 3kk. mut suosittelen kovasti kaikille! eikä ne ikärajat oikeesti ole niin jyrkät :) eli 5,5kk ja 1v1kk on sallittuja kans, luulisin :)terkkuja vaan Rakastajille ja Joonallekin!

Tiina ja Aapo :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat