Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lahjavinkkejä 1-4 vuotiaille?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tuttavapiirissä on vähän väliä lasten synttäreitä, ja aina on yhtä vaikea miettiä lahjaa, eli kaipaisin vinkkejä sekä tytöille että pojille, 1, 2, 3, ja 4 -vuotiaille. Millaiset lahjat olis mieluisia? Mistä oma lapsesi on tykännyt?

Kommentit (7)

Vierailija

meillä parhaat lahjat ovat olleet pojalla1v: pehmolelut, Dublot2v: keittiötarvikkeet, Dublot, pallot, dvd:t3v: normaalit pikkulegot, vesivärit ja kaikki muut värittämiseen ja piirtämiseen liittyvät, kirjat, Brion junaradan osat, saippuakuplavempaimet, vesilelut, muovailuvahatja nyt pian 4v: Geomag-magneetit, puuha- ja tehtäväkirjat, kirjat

Vierailija

Mutta myös kirjat ovat todella tervetulleita! Monesti kirjoja viedessäni kiitetään niistä erityisesti, harvemmin pienille lapsille tuodaan kirjoja vaikka ovatkin todella kivoja ja kovassa käytössä. Vanhemmat sanovat usein, etteivät itse raaski ostaa kun ovat niin kalliita.1-2 -vuotiaalle mahtavia kirjoja ovat esim. Tomppa-kirjat, niistä meillä on kovasti pidetty. Vanhemmalle lapselle en tiedä, mutta kirjakaupoissa osaavat suositella ikään sopivia kirjoja :)

Vierailija
1-veenä pehmot, kirjat joissa kurkkausluukkuja tms. dublot, tupperin palikkapallo, kirjat joista lähtee ääniä nappuloita painamalla. (vaatteista ei itse perustanut silloin mutta olivat tervetulleita muuten meille :D ) lähisuku toi myös vaippapakettia, pilttipurkkeja jne tarpeellista. mammat meinasivat että kun ne on niin kalliita niin he avustavat. teletappi dvd:t.2-veenä. nukke, nukenrattaat, kirjoja joissa värejä (opettelua varten) ja isoja kuvia, ilmeitä jne. dublot kelpasivat vieläkin, nyt rakenteli jo. karkki kelpaa aina :D meillä talvella synttärit joten sai myös uuden pulkan ja liukurin.

dvd-levyjä ja cd-levyjä (muumi, disney)3-veenä kirjoja, joissa numeroita ja kirjaimia. fortuna (=kuulapeli) prinsessateemalla hiusharja ja käsipeili. cd- ja dvd-levyjä (muumia, lastenlauluja, nallepuhia jne) arabian muumi astioita (tuli pari niitä syviä kulhoja, niistä tykkää syödä murot jne =pyytää erikseen muumikipon) nukenvaunut, luistimet

joka vuosi paketti on sisältänyt myös mammojen tekemiä villasukkia, karkkia, tarroja/kiiltokuvia tms.nyt tulossa 4v vynttärit, ja meillä vanhemmilla ei ole hajuakaan mitä lapselle pitäisi ostaa. korviksia hän on pyytänyt kovin jo pidempään.

prinsessateemasta pitää edelleen joten disneyn prinsessaan pussilakanana ja kylpypyyhkeenä tms

Vierailija

Ainakin meillä pehmolelut seisoo nurkassa pölyyntymässä, lumpaakaan lasta ei ole koskaan kiinnostanut.1v palikat, dublot, kirjat

2v ehdoton suosikki magneettipiirustustaulu, leikattavat puiset hedelmät

3v kaukoohjattava auto ja nukenvaatteet

4v rakennusmagneetit, kaikenmaailman ukkelit ja dinosaurukset, askartelukirjat ja välineet, legot

Vierailija

... oli (pojasta kyse) plaston autot(isot renkaat ja kivat värit),kuvakirjat ja sitten Fisher Price penkki jossa sivupöytä soi ja puhelee,Ti ti nalle musa DVD (rakastaa niitten musaa ja nallejen tanssia).Ja äidin mielestä tietty vaatteet.

-SurinaS-

Vierailija

Täysin turhia pojan 1v lahjoja eli näillä ei ole leikkinyt juuri ollenkaan mm.: pehmolelut. Narusta perässä vedettävät puiset lelut esim juna,koira, ankka jne. Pinottavat renkaat tai vastaavat pinottavat pyramidin muotoiset lelut. Vaatteita äiti ei toivo lahjaksi lapselle, sillä vaatemaku voi olla vierailla aika erilainen. Esim H&M lahjakortti olis mieluisempi kuin sieltä valittu paita.1vuotislahjoista mieluisimmat on nyt kuluneen vuoden aikana ollut, ja käytetyimmäksi havaittu:

Potta (BabyBjörn nojatuoliversio).

Pahviset selkeät eläinkirjat, Pahvinen lastensanakirja-kuvakirja (eli kirja jossa on kymmeniä samaan luokkaan kuuluvia sanoja valokuvineen samalla sivulla.

Puiset palikat tornin rakenteluun (ja useimmiten muuhunkin leikkiin tulee mukaan).

Kaikenlaiset pallot (pehmeät, helisevät, sählypallo, kevytjalkapallo), työnnettävä potkuauto, lasten keinu(1-3vuotiaiden Plasto)1,5v: jälkeen enemmän alkoi kiinnostaa myös:

Hiekkalelut (pikkuämpäri+lapio, iso lehtiharava),

lasten muovinen leikkiastiasto (kupit, lautaset ja lusikat), piirrustusvälineet(puuvärit),

Kaikki pattereilla toimivat lastenlaitteet joissa voi painaa nappia(esim puhelin,taskulaskin,taskulamppu jne). Joissa on kenties ääni, valo yms.

Dublot (autot ja pikku-ukkelit pääasiassa. Dudlo poliisiauto, juna, Palikat on liian tiukkoja vielä).

Vauvanukke.Äiti on tykännyt lasten oikeista ruokailuvälineistä (muovisista!!! ettei tuhoa pöytää), sekä lasten posliini lautasista joissa on pystyssä kourunmuotoinen reuna (esim Pentikiltä). Nokkamuki venttiilillä tai ilman on myös kovassa kulutuksessa ollut.2v synttäreille pojan lahjalistalla on parkkitalo autoille, kauko-ohjattava auto, kaikki pattereilla toimiva lasten elektroniikka (niihin poika on hulluna), Dublopalikat ja autot. Jos olisi tyttö niin nukkekoti (esim dublon) olisi varmasti jo mieluinen, sillä dublon pikku-ukoilla leikkii tämän ikäinen jo niin paljon.

Uusimmat

Suosituimmat