Kerro paras terveellinen / sallittu herkkusi!

Vierailija

Oma suosikkini on tällä hetkellä maustamaton soijajugurtti, luomumysliä, banaania ja omenaa tai marjoja. Tätäkään ei voi tietenkään rajattomasti vetää, mutta aamu- tai iltapalana toimii hyvin.

Kommentit (9)

Vierailija

Herkuttelen millä vaan kunhan määrät pysyvät jrkevissä mitoissa (ja minä myös ;) )Terveellisistä herkuista tämän hetken suosikkeja ovat mustikkasmoothie (mustikkaa, luonnonjogurttia, banaania) ja uuniomenat. En kyllä pidä muitakaan meidän perheen kestoherkkuja epäterveellisinä (esim. pastaa + itse tehtyä punapestoa), kun annoskoot tosiaan ovat kohtuullisia ja syödään paljon kasviksia, hedelmiä ym., rasvaa ja sokeria taas säästeliäämmin. Me panostetaan ruuassa laatuun, joten melkein kaikki on aina herkkua :)

Vierailija

hyviä mandariineja. ne on mun ehdoton herkku. Toinen terveellinen herkku on viinirypäleet. Näitäkään ei tietenkään voi älyttömästi vetää, koska hedelmäsokeria on paljon, varsinkin rypäleissä.

Vierailija

Toinen vaihtoehto suklaiset myslipatukat: saa makenhimon pois ja hippusen suklaanmakua suuhun.Kummassakin vaihtoehdossa on noin 100 kcal.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat