Seksuaaliset ongelmamme ovat palanneet.. taas.

Vierailija

Ei jumalauta, luulin jo että tämä vaihe on ohitettu elämässämme, mutta taas ollaan alkupisteessä. Eli lyhyesti: mieheni on meistä kahdesta rauhallisempi, varovaisempi, kokemattomampi.. siis yksinkertaisesti mies, jolle seksi on enemmän läheisyyttä ja harvoja herkkiä rakasteluhetkiä silloin tällöin. Minä olen alusta saakka hakenut kiihkoa, intohimoa, seikkailuja. Minulla on myös miestäni pidempi ja laajempi seksihistoria. Heti alussa tarpeemme kolahtivat täysin vastakkain, koska mies piti minua hyökkäävänä ja vaativana ja sitä olinkin. Riitelimme seksistä silloin paljon ja se johti mieheni väliaikaiseen kyvyttömyyteen, josta kyllä jälkikäteen osaan katsoa itseänikin peiliin. Sitten annoin vaatimusteni olla, ja seksi saavutti mukavat raamit ja tuntui, että menee ihan mukavasti sillä saralla. Yhteisiin vuosiimme on sattunut joitain huippukokemuksiakin, mutta kaiken kaikkiaan koen, että ihan samanlaisia emme seksiasioissa ole koskaan olleet. Rakastan miestäni sydämeni pohjasta, siitä ei sitten ole kyse. Seksi vain takkuaa.Nyt sitten yhtäkkiä olemme samoissa kuopissa taas. Mies kokee minut painostavaksi, vanhat erektio-ongelmat ovat palanneet. Riitelemme sängyssä, rakastelut eivät onnistu tai jäävät kesken.Minulla on mieletön migreeni puhkeamassa, koska stressi ja huoli tulevaisuudesta on ihan valtava. Mitä minun pitäisi nyt tehdä?

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

että miehesi on herkkähipiäinen, niin mikset osaa olla hienotunteisempi? En yhtään ihmettele, että miehelläsi ei seiso, vika löytyy peilistäsi.

Vierailija

Ja 28 - juuri tällaisia tarinoita tämä palsta vilisee. Ne eivät minua kiinnosta." Voi, minullakin oli tuollainen huono mies kuin sinulla mutta sitten erosin ja nyt asiat ovat NIIIIIIIIN hyvin"

Vierailija

kyllä perkele suhteessa eläessä voi ja pitää sanoa asioista suoraan. Ihan oikeasti, jos miehellä ei seiso, se on loukkaavinta mitä naiselle voi sängyssä tapahtua, ja jos se on jatkuvaa, niin tottakai siitä tulee naisellekin ongelma, ja vakava. Ihanko oikeasti teidän mielestänne mies on herkkä ansarinkukka, jolle ei saa puhua asiasta, joka loukkaa naista, ja naisen pitää vaan olla hiljaa ja hymistellä, että ei se mitään kulta, vaikka itse miettii, että mikä helvetti mussa on vikana kun mies ei mua halua??Ja kyllä, olen seurustellut miehen kanssa, jolla oli täysin erilainen seksikäsitys kuin mulla, piti mua myös seksiaddiktina ja hyökkäävänä, kun puhuin ja toimin sängyssä iloisesti ja hyvällä fiiliksellä. Mua pitää viedä eikä vikistä, ja tämä mies ei innistunut jostain seisaaltaan panoista keskellä päivää spontaanisti yhtään niin kuin minä, ja ne miehet, joihin olin tottunut, vaan lopetti homman kesken kun ei " jaksa" . Puhuttiin, otettiin erilainen suhtautuminen, yritettiin kaikkea, mutta lopulta tämä peiton alla varovasti meininki meni sellaiseksi, että olin eron jälkeen frigidi vuoden, mulle iskostui niin alitajuntaan se, että muss a on jotakin vikaa kun miestä ei seksi kiinnostanut. Suuseksiä sain kerjätä, ja kun itse halusin ottaa suihin (missä olen HYVÄ), ei mies saanutkaan...Ja tällaisten tapaustenko takia naisen pitää olla korrekti ja ymmärtäväinen, kun se oikeasti tappaa naiseuden, seksuaalisuuden, itsetunnon ja KAIKEN, vaikka järjellä tietää, että vika on miehessä, ei mussa.Nykyään mulla on mies, jolla jumalan kiitos seisoo aina, seksielämä on monipuolista ja kaikki natsaa hyvin yhteen, ja ennen kaikkea:Voimme puhua seksistä miten päin vain, myös negatiivisia asioita, jopa toisistamme, eli sanoa vaikka, että nyt sulla on liian itsekäs ote tossa hommassa, mä en o mikään huora, ja toinen sanoo, että sori, en tajunnu, ja jatketaan läheisemmin. Olisi helvetin kamalaa loukkaantua sängyssä niin, että sitä ei saisi sanoa. Jos sanominen ei auta, pitää ottaa ero, ennen kuin oman pään korjaamiseen menee seuraavat 10 vuotta.

Vierailija

Oon sen asian kanssa kyllä ihan hukassa. Tuntuu TOSI paskalta ja tunnen suorastaan vihaa miestäni kohtaan. Kyllä minä nyt paremman seksielämän ansaitsisin omasta mielestäni.ap

Vierailija

Muuta omaa käytöstäsi. Lopeta seksiasioista valittaminen ja nalkutus ja anna positiivista palautetta kun menee jossain hyvin ja joku miehen tekemä asia tuntuu hyvältä.

Vierailija

ton lerpahtamisen kanssa, eipä käyny mielessäkään alkaa moittia siitä. Hyväilin hetken aikaa miestä suullani ja kyllähän se erektio sillä palas. Moneen vuoteen ei ole tuota tapahtunut, mutta enpä minä siitä osaisi loukkaantua. En mäkään saa orgasmia joka kerta vaikka mies mitä tekis, homma ei vaan aina toimi, ei voi mitään.

Jos mä oisin sun mies niin varmaan menisin ettiin mukavamman emännän jonka kanssa seksikin ois vähän rennompaa, vois se pippelikin pysyä pelkästään siitä ilosta pystyssä ihan loppuun asti.

Vierailija

Silloin kun aloitettiin yhteiselämää oli miehelläni ongelmia erektion kanssa. Hän oli ollut vuosia ilman säännöllistä seksiä ja erittäin epävarma onnistumisestaan.

Vaihen on ollut ohi jo kolmisen vuotta, mutta on monesti sanonut että jos olisin puolella sanallakaan moittinut, nauranut tai mitenkään negatiivisesti asiaan suhtautunut, oltaisiin ajauduttu entistä enemmän ongelmiin. Kynnys yrittää kasvaa joka epäonnistumisen jälkeen, kuullema. Ymmärrän kyllä.

Mies käytti muutaman kerran Viagraa ja ongelma oli ohi. Hän sai positiivisia kokemuksia alle ja minun hyvä suhtautumiseni asiaan tuki tätä.Moittimisella ette pääse asiassa eteenpäin. Kannattaisi myös ajatella sitä että mitä jos se olisikin mies se aktiivisempi ja sinä haluttomampi. Miten itse suhtautuisit jos mies käyttäytyisi niin kuin sinä nyt?

Vierailija

Oletteko te muut samaa mieltä 20 kanssa? Ettekö tekään mainitsisi asiasta? Mä vähän luulen, että kaikki vastaavat, etteivät heidän miehensä moisista ongelmista kärsikään :(ap

Vierailija

Musta tuntuu, että mitään sen vittumaisempaa ja loukkaavampaa ei oo, kuin miehen lerpahtava kulli kesken petileikkien. En kerta kaikkiaan pysty olla sanomatta siitä.. ja koska en sitten tietenkään saa mitään orgasmiakaan tai muuta, niin tulee siitä kyllä huomauteltua aika paljonkin ja pitkään. Tuntuu, että oon niin väsynyt paapomiseen, kyllähän Miehen nyt pitää oikeasti pystyä nussimaan, saatana!ap

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:
Ja tällaisten tapaustenko takia naisen pitää olla korrekti ja ymmärtäväinen, kun se oikeasti tappaa naiseuden, seksuaalisuuden, itsetunnon ja KAIKEN, vaikka järjellä tietää, että vika on miehessä, ei mussa.
Naiseudessa, seksuaalisuudessa, itsetunnossa ja KAIKESSA tuntuu olevan jo alunperinkin jotain kovin heikolla pohjalla jos se oikeasti romahtaa siihen että miehellä ei aina seiso jos on vaikka liian väsynyt tai flunssassa tai kännissä tai stressaantunut tai jotain...Miettikää naiset oikeasti miksi teette tästä asiasta elämää suuremman ongelman.Mitä jos miehenne saisivat hysteerisen kohtauksen joka kerta kun te ette jaksa tai ehdi tai viitsi harrastaa seksiä just nyt ja vaikka syy olisi täysin miehestä riippumaton niin alkaisivat itkeä että sä et enää rakasta mua ja sä romutat mun miehisen itsetunnon ja ymmärrätkö sä miten mua loukkaa se että sä et halua mua seksuaalisena objektina?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat