Mitä mieltä?

Vierailija

menisittekö kummilapsenne synttäreille jos ette olisi nähnyt tätä n. 6 kuukauteen? Jostain käsittämättömästä syystä ei olla oltu tekemisissä ystäviemme kanssa ja näin ollen ei olla lastakaan nähty. Meistä tapaaminen ei ole kiinni, viimeksi eilen kysyttiin voitaisiinko tänään nähdä, niin sanoivat vaan, että pitää nyt katsoa... Eivät ainakaan vielä ole soittaneet :( Koko kesä ollaan pyydetty grillaamaan jne, mutta aina on ollut jotain esteitä. En käsitä mistä vois olla kyse, kun ennen ollaan kaikki oltu kuin paita ja perse konsanaan. Paha mieli myös meidän tytön takia, joka on heidän kummityttönsä. Odottaa aina kovasti koska taas näkisi " maijan" ... Ja mä ihmettelen miksi eivät halua nähdä meidän tyttöä ja ihan meitäkin! Helvetti, parhaita kavereita kaikki neljä ollaan oltu! nyt olsi siis tulossa kummilapsen synttärit ja jotenkin ajattelisin, että meidät myös kutsutaan, koska mitään riitaa ei pitäisi olla tms... MUTTA jotenkin oon niin v-mäinen (?), että ajattelen asian niin, että jos kutsuvat niin mitä hemskattia me sinne mennään, kun ei olla puoleen vuoteen nähty??Että lahja kyllä kelpasi mutta muuuten ei... Lapselle en haluu kostaa, saa mennä kyllä vaika isänsä kanssa, mutta mulle se on nyt jotenkin iso se kynnys. Varsinkin kun en oikeesti ymmärrä miks nää ihmiset välttelee meitä! Tai no perheen isä ja mun mies aina välillä puhuu puhelimessa niitä näitä, mutta ei muuta.Oonko ihan lapsellinen jos en mene sinne juhliin ja tavallaan laitan ystävyyden poikki (tai ainakin annan mietittävää)? Oootteko samaa mieltä siitä, että meidän ei enää kannata ottaa yhteyttä heihin, että pallo on nyt heillä?

Kommentit (7)

Vierailija

En alkaisi lapsellisiin mielenosoituksiin. Puoli vuotta menee tosi nopeasti eikä aina jaksa elää kavereiden taskussa jos on jotain huolia tms.Jos tuntuu juhlissa siltä että ovat etäisiä ja omituisia niin soittele myöhemmin ja kysy onko jotain hullusti kun tuntui siltä.

Vierailija

Puoli vuotta menee ihan hujauksessa, itsekin usein havahdun, etten ole nähnyt joitain kavereita kuukausiin, eikä todellakaan ole ollut mitään muuta syytä, kuin se, että aika kuluu liian nopeaan... Sitä paitsi jos nyt jätät menemättä, kun teillä olisi hyvä syy, menet vain ojasta allikkoon. Miten luulet, että huonot välit korjataan sen jälkeen, jos nostat asiasta kovan metelin? Hankalaa se on, vaikka toki hyvien ystävien kesken enemmän kuin mahdollista. Arpi kuitenkin jää aina kaikista yhteenotoista... Mene vain ja nieli kiukkusi, mistä sitä tietää jos palaisitte sen jälkeen vanhaan tuttuun ystävyyteen? Minusta et menetä mitään menemällä, mutta taas menemättömyydellä voi menettää paljonkin!

Vierailija

Jos sama meno vielä jatkuisi, kysyisin sitten suoraan mistä kiikastaa. Oikeasti aika vaan on voinut rientää, eikä käytökseen ole mitään sen ihmeellisempää syytä.

Vierailija

Perheellisten elämä on välillä aikamoista rumbaa ja aika kuluu kuin huomaamatta eikä kavereita ehdi tavata niin kovin usein, ja saattaahan sitä olla parisuhteissakin aina silloin tällöin viileitä kausia, joten eivät ehkä edes halua kutsua vieraita jos on kovin riitaisa kausi menossa...

Relaa nyt vähän!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat