Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kerroitte miehelle raskaudesta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mies tulossa kotiin myöhemmin illalla eikä tiedä vielä kahdesta viivasta. Pitäisi keksiä joku hauska tapa kertoa. Yksi lapsi meillä on jo ennestään.

Kommentit (9)

Vierailija

Taidankin tehdä servettityyppisen ratkaisun. Mies tuli juuri reissusta, on nyt suihkussa ja aletaan kohta tehdä ruokaa, joten pitää yrittää pitää pokkaa siihen asti. Toivottavasti ei rupea keittiössä hajut yökkömään, niin jään kiinni, kun edellisessä raskaudessakin oli kamala pahoinvointi.

Vierailija

Ja olemme kuitenkin lasta ihan tekemällä tehneet. Esikoisesta vain näytin, että katoppa...mies jo vähän aavisteli etukäteen. Tästä toisesta tein testin ja jätin sen vessan kaappiin. Mies kun tuli kotiin, niin sanoin, että mene nyt hyvä ihminen kattoon mitä vessan kaapis oli... Vähän siihen tyyliin että HYI! :D Mies meni ihan, että mitä, avasi kaapinoven ja nokan edessä oli testi 2 viivalla. Viivat odotetut ja pelokkaat. 3 vuotta tätä toista teimme ja km väliin sattui, mutta nyt huomenna menossa ehkä käynnistykseen...vm78 rv 41+3

Vierailija

kyseli kerran ohimennen että mitä meidän vauvaprojektille kuuluu. Vastasin että vielä ei ole tietoa mutta mahdollista on että oisin raskaana. Seuraavana päiväni sitten tein positiivisen testin ja illalla mies taas kysyi että joko on tietoa ja sitähän sitten oli... =o)

Ekalla kerralla tein testin " salaa" mieheltä, en siis kertonut epäilyjäni vaikka yritys oli päällä. Mies oli vielä nukkumassa ja ennen kuin lähdin kouluun niin kävin miehelle kuiskaamassa että olen raskaana! Oli ressukka niin unenpöpperössä ettei heti oikein tajunnut asiaa.

Vierailija

Toisesta soitin heti kun neuvolassa kuulin positiivisen testin tuloksen. Kolmannen testin vastauksen katsoi mies kun itse en jännitykseltä pystynyt :-)

Vierailija

Tein testin itsekseni vessassa aamupissasta (oletin kyllä että näyttäisi negaa). Sen jälkeen menin herättämään miehen sanoilla " Hyvää huomenta kultaseni, mulla olis tässä tällainen raskaustesti, minkä säkin varmaan haluaisit nähdä" ...hannnah

Vierailija


Jos laitat vaikka iltapalaa - niin kääräset testin servetin sisään, samoin kuin ruokailuvälineetkin on tapana laittaa.Ite joskus kuumeillessa ja vauvaa yrittäessä pohdin kovastikin miten yllättäisi miehen. Mutta loppujen lopuksi mies oli niin tietoinen kierron erivaiheista, ettei olisi onnistunut ja tehtiin testikin yhdessä :)Dumle rv 38

Uusimmat

Suosituimmat