Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaa tyylitietoiset!

Vierailija

Mitä vaatteita/asusteita minun kannattaisi hankkia, jos pyrin klassiseen, ajattomaan ja pelkistettyyn tyyliin? Sellaiseen naiselliseen vanhan ajan " filmitähtilookkiin" ?Olen kurkkuani myöten täynnä halpisvaatteita, jotka kulahtavat ensimmäisessä pesussa ja niitä muotivirityksä, jotka kestävät vain muutaman kuukauden. Haluaisin olla oikeasti tyylikäs.

Kommentit (9)

Vierailija

Hankit laadukkaat perusvaatteet.

Jakkupuku + housut. Villatakki ja mielellään samaan sarjaan pusero / toppi. Värin valitset sen mukaan mikä sinulle sopii,ja joka on sitten puvuston perustana.Asusteilla vaihtelet sitten ilmettä, näissäkin satsaa laatuun. Hyvä ja tyylikäs peruslaukku arkikäyttöön. Kengät arkikäyttöön. Erilaisia huiveja ja koruja. Erilaisia puseroita, joilla myös voit vaihdella ilmettä.

Ole ennakkoluuloton ja kokeile rohkeasti eri värejä.Ostoskeskuksissa ja tavarataloissa paras valikoima etsiä puvuston perustaksi jakkupukuja ja housuja. Housuja kannattaa hankkia heti kättelyssä parit. Jos löytyy hyvänmallisia paitapuseroita, t- paitoja niin niitäkin kannattaa ostaa useampi erivärisinä.Vintage ja second hand liikkeistä ja kirppareilta voi tehdä hyviä löytöjä.Tavarataloilla on myös stylistejä ja pukeutumisneuvojia, heiltä voisit myös saada hyviää vinkkejä.

Uusimmat

Suosituimmat