Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Antakaa vinkkejä:

Vierailija

Yksi avaus täällä oli miten säästää parhaiten perheen menoissa, tuli vastaus,

Ruokakulut ym. ovat pisara meressä.

Suomalaisten suurin menoerä on ylivoimaisesti asuminen. Kun on tiukkaa (esim. hoitovapaalla) täytyy asumismuoto ja menot olla kohtuulliset.

MUTTA; voisiko joku selittää miten täällä pääkaupunkiseudulla voisi olla kohtuullinen asumismuoto 5-henkiselle perheelle, jos ei ihan slummissa halua asua? Silloinhan on hyvin todennäkäköisesti otettava 200-250t¿ laina??

No, päättäjät eivät ainakaan ota kantaa...

Kommentit (1)

Vierailija

Tarkoitin, että moni ottaa ison lainan silloin kun tuloja on vähän eli lasten ollessa pieniä ja hoitovapaiden ollessa ajankohtaisia. 5 henkinenkään perhe ei tarvitse isoa asunto akun lapset ovat pieniä, sen voi hankkia myöhemminkin eikä tarvitse edes vuosiakausia kituutta jos lapset ovat tulleet pienellä ikäerolla. Pienet lapset eivät paljon tilaa tarvitse.Sitä yritin sanoa (itsekin pk-seutulaisena). Elämä on muuttunut paljon ja etenkin nykyvanhempien vaatimukset elämälle. Jos haluaa huolehtia lapsistaan kotona ensimmäiste vuodet, täytyy ajatella kokonaisuutta eikä sitä, onko lasten kurvaatteet kirppikseltä vai Anttilasta.Ei voi kun hymähtää näille ' käy kerran viikossa kaupassa' -vinkeille jos samaan aikaan on otettu 1,5 mummoa velkaa.

Uusimmat

Suosituimmat