Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sikiön liikkeet yhtäkkiä hiljentyneet, apua! rv 30

Vierailija

nyt viikkoja kasassa 29+4 ja tänään on vauva ollut oudon vaisu. Ihan muutaman kerran on päivän aikana muljahtanut masussa, joten eloa on, mutta silti huolestuttaa. Liikkeet kuitenkin huomattavasti vaimeampia ja niitä on vähemmän kuin ennen. Nyt muutaman päivän ajan on kuitenkin ollut erittäin vilkas ja reagoinut lähes jokaisen liikkeeseen ja asennon vaihtoon. nyt vaikkaa kuinka härnää, niin ei välttämättä saa mitään vastausta.

Kommentit (14)

Vierailija

ja kyllähän niitä tuo 10 tunnissa tulee. ehkä pikkuisella ei niin vilkas päivä ole tänään. itsellä vaan on tunne, että jotain tuolla tapahtuu... Saa nähdä kehtaako huomenna soittaa neuvolaan, ja pyytää, että tarkistais kohdunsuun tilanteen. On niin vahva tunne itsellä, että siellä on jotain muutoksia tullut, että voisin vaikka lyödö vetoa...

ap

Vierailija

mulla kanssa alkoi noin 30 viikolla jomotus ja kiristävä tunne ja sikiön liikkeet tosi vaisuja. syynä tulehdus ja synnytys piti käynnistää. tarkoitus ei ole pelotella ja toivottavasti sulla ei mitään hätää ole, mutta pahimmassa tapauksessa kyse voi olla jostain näin ikävästä..

Vierailija

välillä tuntuu siltä, että joku tuikkisi pienellä neulalla kohdun suulle. sellaisia pieniä tuikkauksia, eikä järkyttävän kipeitäkään.

ap

Vierailija

ei tarvi aatella, että häiritset niitä turhaan. Itte kävin synnärillä 2 kertaa, ku vilkas vauva oli yllättäen vaisu. Kaikki oli tuolloin ok. Kolmannella kerralla, ku mielestäni oli normaalia vaisumpi, en menny heti synnärille, ja vauva oli synnytyksen sitte melko pian käynnistyessä jo melko pökkyrässä, koska oli kakannu lapsiveteen ja vetäny sitä keuhkoihin. Ihan hyvin meni loppujen lopuksi, mutta jos olisin vaan menny heti kun olo tuntui oudolta, niin olis ehkä lapsi säästyny heti synnyttyään hetkestä hengityskoneessa ja teho-osastolla ololta. Ittsekin olin ihan romuna, ensikertalainen kun olin.

Vierailija

Tosiaan, juo jotain ja mene maate ja koita laskea tunnin ajan liikkeitä. Jos edelleen huolestuttaa niin soita synnärille!

Ja voithan tietysti sinne soittaa muutenkin jo ennemmin, aina kun huolettaa.

Vierailija

mutta oma vaisto sanoi että kaikki ei ollut hyvin ja onneksi pääsin ajoissa sairaalaan ja kaikki meni kuitenkin hyvin

t.8, joka kyllä sinuna ottaisi luurin käteen...

Vierailija

pelkään vaan sellaisen ylihysteerisen leimaa, niin ei mielellään ihan heti synnärrille juokse...

ap (joka kyllä nyt harkitsee soittoa synnärille jos ei ala liikkeitä kuulua)

Vierailija

" ohimennen" . . Häntäluuta on myös välillä vihlonnut ilkeästi. ja sellainen paineentunne välillä ollut alavatsalla kestänyt muutaman päivän. ei kuitenkaan mitään suuria kipuja tai vuotoja ole ollut.

ap

Uusimmat

Suosituimmat