Voiko nainen antaa niin huonoa suuseksiä,

Vierailija

Että mies ei tämän takia halua suihinottoa? Mikä muu tekee suihinotosta huonon hampaiden aiheuttaman kivun lisäksi?

Kommentit (12)

Vierailija

No todellakin sai ja saa aika nopeastikin. Täytyy olla varovainen ettei tule etten jää itse ihan ilman;) Eiköhän nyt jokainen nainen osaa antaa kunnon suuseksiä halutessaan?

Vierailija

Oman miehen munan imeminen on tosi kiihottavaa ja saa kyllä omat halut hyrräämään. Jos kesken touhun mies alkas valittaa ja moittimaan, että ei kyllä homma toimi yhtään, niin varmasti fiilikset laskis. Mutta jos esim. sanoo, että tuntus tosi hyvältä jos voisit vielä samalla käsin hyväillä kun nuolet palleja ja että sun käsittelyssä paikat on niin herkistyny, että hiukan jos pystyt varomaan hampailla, niin uskallan rentoutua paremmin pelkkään nautintoon... niin varmasti ottasin ohjeet mielelläni vastaan. Parasta on kun tietää osaavansa tyydyttää oman rakkaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä mielumminkin niinpäin, että mies sanoo, että hyältä tuntu ja keskittyy nauttimaan. Itselle pikemminkin jää sellanen tunne, että haluis kehittää taitojaan. Itsestäkin tuntuu hyvältä kun mies toimii tavalla jotka tietää mieleisikseni.

Mutta tosiaan asiat voi esittää niin monella tavalla. Ei kukaan haluu ottaa huonosti suihin jos kuitenkin ottaa. Ja kannattaa muistaa olla itsekin välillä ohjeiden ottajana.. Vaikka kysyä jo ennen toimintaa, että mikä sinusta on kaikein kiihottavinta mitä voin tehdä suuseksin aikana tjs.. Ja asioista voi puhua ennen tapahtumia niin ei latista sen hetken fiilistä, jos siis näin kokee.

Vierailija

että mieheni " komentaisi" minua samalla kun otan suihin, jakelisi käskyjä ja antaisin nautintonsa näkyä ja kuulua samalla. Olen kysynyt mieheltäni toistuvasti onko jotain tiettyä juittua mitä hän haluaisi minun tekevän ja vastaus on aina että kaikki mitä teet tuntuu hyvältä. Hö. Kai jotkut asiat tuntuu paremmalta kuin toiset, vai?

Vierailija

terskan kiinnityskohta on todella herkkä. ja voi vaan pitää kalua suussa ja kielellä leikkiä välillä imea voimakkaammin ja samalla liikuttaa esinahkaa vaikka pitääkin päätä paikallaan. Kiveksien nuoleminen monesta miehestä tuntuu hyvältä samalla voi kuitenkin kädellä runkata.

Jos vaan pystyy niin ottaa kalun kokonaan suuhun samalla imee. Miestä kiinottaa myös se kun nainen pitää ääntä ottaessaan suihin, käyttäytyy hivenen agressiiviseti ei se kalu helpolla rikki mene. Jotkut mehet pitää siitä kun ottaa kalusta kunnolla kiinni ja voi toki runkata molemmilla käsillä ja tehdä ns kierto liikkeitä jos miehen kalun mitta antaa siihen mahdollisuuden. Kun käyttää mielikuvitusta niin hyvää tulee. Ja kuinka moni nainen kestää sen että mies rupee keskenkaiken neuvomaan?

Vierailija

Se on aivan sama kun mies joka ei vaan kertakaikkiaan hallitse naisen nuolemista niin on naisia jotka ei vaan kertakaikkiaan osaa ottaa suihin. Miehen elimen herkistä paikoita ei tiedetä mitään, imetään tai raastetaan hampailla munan päästä ja koitetaan vähän esinahkaa liikutella. Ei osata ottaa munasta kunnolla kiinni eikä imemisestä tiedetä mitään.

Vierailija

..että se on naisen mielestä vastenmielistä. Se on todellinen turn-off.Tärkeintä minusta on tuntea että nainen todellakin _haluaa_ antaa nautintoa. Elämäni parhaat suihinoton sain aikoinaan naiselta joka imi aivan järkyttävän innostuneesti minusta viimeisenkin pisaran, ja tauon jälkeen spontaanisti vielä toisenkin kerran!Pahin taas oli juuri sellainen kokematon nainen joka oletti että näin pitää tehdä vaikkei siitä ollenkaan pitänyt, sitä ei kyllä kestänyt monta sekuntia ennen kuin sanoin että tehdään jotain muuta...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat