Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vauvojen särkylääkkeestä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei,onko muita särkylääkkeitä kuin Panadolin supot, joita voi antaa vauvoille? Mitään suun kautta annettavia tippoja vaikka? Me emme nimittäin millään saa laitettua suppoa vauvalle niin ettei se itkun ja itkusta johtuvan ponnistelun takia luiskahda takaisin ulos. Vai emmekö vain osaa oikeaa tekniikkaa... Kuinka syvälle suppo pitäisi saada? Olo on ihan avuton, mutta kun ei ole noista supoista aikaisempaa kokemusta :-( Tyttö on 9kk ikäinen.

Kommentit (5)

Vierailija

Panadol-mikstuuraa joutuu antamaan melko paljon. Nämä pienet tabletit voi sen sijaan antaa suoraan suuhun, maistuvat hyvältä -> lapsi ottaa mielellään. Ja sitten vain vettä päälle.Kuopukselle en ole antanut yhtään suppoa vain näitä tabletteja!Mari pojat 3v ja 1v

Vierailija

Suppo täytyy työntää sulkija lihaksen ohi eli hieman pidemmälle kun olette laittaneet, mutta siis pieni matka sormeakin täytyy pyllyyn laittaa muuten ei onnistu.

Vierailija

Onneksi on olemassa vaihtoehtoja! Kiitos paljon tiedosta! Harmittaa, kun eivät apteekissa mitään maininneet muista lääkkeistä. Heti vaan suppoja työnsivät.Niin arvelinkin, ettemme ole uskaltaneet suppoa laittaa tarpeeksi syvälle. Mutta enpä rupea sen kanssa enää tappelemaan, kun voi käyttää helpompiakin lääkkeitä.

Uusimmat

Suosituimmat