hiljattain keittiön uusineet tai rakentaneet - kysymys liesistä

Vierailija

onko nykyään kaikissa liesissä paljon pienemmät uunipellit kuin ennen? onko yhtä pienet sekä kiertoilma- että tavallisissa uuneissa?Hämmästyin kovasti kaupassa, kun näin, ettei pellin ja uunin sisätilojen syvyys ollut läheskään se, mikä lieden. Myyjä sanoi sen johtuvan siitä, että nykyään eristeet niin paljon paremmat, joten sisätilaa jää enemmän

Kommentit (4)

Vierailija

Noh, hankin uuden uunin hiljattain, ja kiinnitin valintatilanteessa nimenomaan huomiota uunin sisätilaan ( ison kinkun paisto, ison ruukun/uunivuoan mahtuminen) ja muutama uuni jäi sen takia pois listalta.Toinen juttu mikä häiritsee on se, että tasaisisa pelleissä voi olla isokin alue viistossa - jolloin oikeasti pullia, pikkuleipiä ja piparkakkuja ei mahdu kovin paljoa sinne pellille. Jouluna jos koskaan sitä uunia käytetään, ja yhtäkkiä piparkakkuja ei mahdukaan kovin montaa pellille, koska hahmot ovat pitkiä ja ne pitää saada mahtumaan tasaiselle alueelle.Mua jäi vaivaamaan se juttu, sillä se myyjä oli jotenkin ivallinen, kun mittailin niitä peltejä, jos se kerran myy kodinkodeita kotiäideille jossain markanpörssissä, niin ei ole paljoa huokailemisen varaa. Ei voi kyllä asiakaspalvelusta puhua, vaistoaa ettei ne halua tietää muuta, kuin otako vai etkö?No joo, eli AEG:n silloinen huippumalli, ihan OK on ollut, mutta ajastusta on tyhmä nollata virrankatkaisun kautta. Teleskooppokannattimet aivan ehdottoman hyvä. Ja tähän mahtuu suht iso kinkku, 6-7kg on ollut ja tilaa isommallekin olisi.

Vierailija

Olen silti tyytyväinen että otin 60cm leveän tuohon pieneen keittiöömme, sillä liedellä on joka tapauksessa nyt enemmän tilaa kuin entisessä 50-senttisessä, vaikka uunissa ei olekaan. (Ja lisäksi hella on tietysti muutenkin sata kertaa parempi.)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat