Mistä tietää helmet aidoiksi?

Vierailija

Kommentit (7)

Vierailija

Tekohelmiä on myös sellaisia, joissa on päällystetty helmet oikealla helmiäisellä ja sidottu jokainen helmi erikseen lankaan..eli tarkkana saat olla. Minulla on lukuisia helminauhoja solmituilla helmillä ja takuulla yhdetkään eivät ole aidot.

Vierailija

Jos kyseessä on muovihelmet, on korun lukkokin rihkamaa. Aidoissa helmissä on usein varmuuslukko, jotta vältyttäisiin korujen hukkaamisilta. Muovihelmien lanka on usein myös muovia tai muuta halpislankaa, aidoissa helmissä käytetään vain parasta sille soveltuvaa lankaa ja se tulee vaihdattaa säännöllisin väliajoin.Tekohelmet ovat muovia ja kun tarkkaan katsoo, niin se tuntuu ja näyttää muoviselta.

Aitojen helmien tunnusmerkkejä ovat sen himmeä ja kuulas kiilto. Aidoissa helmissä on usein pieniä uria, hiekanvjyvästen tekemiä " virheitä" . Juuri se tekee helmistä yksilöitä. Jos kyseessä on todella kalliit aidot helmet, ei niissä niitä uria kuitenkaan juurikaan ole.Parhaiten saat varmuuden viemällä helmesi asiantuntijalle. Muista, että helmet kaipaavat hyvää hoitoa. Älä ruiskuta hajuvesiä tai hiuslakkoja itseesi kun olet jo laittanut helmet kaulaasi. Helmiä pitää myös pitää jotta ne säilytävät kauniin kiiltonsa ja hehkunsa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat