Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä olisi hyvä astianpesukone?

Vierailija

Jos vielä joku tietäisi missä olisi hyviä tarjouksia, kun ollaan huomenna menossa ostoksille. Kiitos etukäteen!

Kommentit (6)

Vierailija

Ajastettava, sellainen joka näyttää jäljellä olevan pesuajan, josta voi valita itse pesulämpötilan (esim. yli 60 astetta), kuluttaa kohtuudella vettä (liian vähä kulutus näkyy jo pesutuloksessa), lapsilukollinen, kuivaustulos hyvä ja hiljainen käyntiääni.

Meillä on Bosch, joka on muuten hyvä muttei täytä näitä kaikkia kriteereitäni. Osa on tullut mieleen vasta ostamisen jälkeen.

Vierailija

Näissä nykykoneissa on nimittäin melkoisen pitkät pesuajat ilmeisesti juuri vähäisen vedenkäytön vuoksi. Joskus pitää saada astiat nopeammin, silloin tuo ominaisuus on hyvä. Ainakin Siemensin ja boschin joissain malleissa tuo on. Ja nyt en siis tarkoita pikapesua vaan oikeata kunnon pesua, joka pesee astiat kunnolla mutta nopeammin ja käyttää tämän vuoksi enemmän vettä.Vierailija

vettä ja astioiden pesu kestää kauan (pari tuntia). Pesutuloskaan ei ole kummoinen ilmeisesti tuon hillittömän vedensäästön vuoksi. Jos keittiö on yhteydessä olohuoneeseen, ääni saisi olla myös hiljainen. Tämä puoli omassa 8 vuotta vanhassa Siemensissämme on kunnossa, mutta tuo hitaus on ikävä piirre.

Uusimmat

Suosituimmat