Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tykkääkö muka kaikki naiset seksistä? Jotenkin en voi uskoa että kaikki nykynaiset tykkäisivät.

Vierailija

Vielä 100v sitten suurin osa naisista ei tykännyt seksistä, tai ainakin väitti ettei tykännyt. Nykyään kaikille se on (muka) elämän suurin nautinto.Eikö ole naisia joille seksi olisi jos nyt ei vastenmielistä niin ei nyt niin kovin huumaavan täydellistäkään? Lähinnä tyhjänpäiväistä?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Kuulemma teeskenteli orgasmin lähes 20 vuotta... Varmaan on muitakin. Uskoisin kuitenkin että naiset osaavat nykyään vaatia omaa nautintoa ja siis nauttivat enemmän. Nyt on naistenkin lupa uskaltaa.

Vierailija

Ei kai se aina niin nautinnollista ole eikä aina niin hirveästi huvittaisi. Itse näen sen tarpeiden tyydyttämisenä puolin ja toisin. Seksistä tulee hyvä olo.

Vierailija

ollut tietoinen heidän ongelmistaan. Ja asiaan liittyy paljon muitakin seikkoja joista en täällä ala kertomaan. Mutta siis, kyllä minulla on ihan luottamukselliset välit appiukkooni.T. 14

Vierailija

Jotenkin vaan se, että yhdyntää mies kuitenkin haluaa, estää nauttimasta muustakaan. Yhdynnän koen alistavana, se sattuu ja toivon aina vain että se olisi jo ohi. Taustalla on hyväksikäyttöä, tiedostettuja traumoja joihin en ole apua saanut, tällä hetkellä tyydyn olemaan yksin. En vain ole valmis käymään läpi kokemaani vielä, ehkä sitten joskus..

Vierailija

Nyt tuntuu että on pakko yrittää nauttia ja jos ei nauti silti niin parempi teeskennellä niin pääsee helpommalla. Seksin on nykyään " pakko" olla kivaa.

Vierailija

Ihan vain siksi, jos onkin vaikka kohdunlaskeumaa tms? Kaikki vaikuttaa kaikkeen alapäässä ja jos seksi satuttaa, kohta voi tulla pidätysvaikeuksia tms. Tai kenties pelkkä liukuvoide riittäisi avuksi?Usein naiset myös syövät E-PILLEREITÄ, ja ne tappavat luontaisen halun.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat