Mistä pojalle kerhoreppu?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mistähän löytyisi 2-vuotiaalle pojalle kiva kerhoreppu? Tähän mennessä on silmiini osunut Spiderman ja Bionicle reput, mutta ne eivät oikein sytyttäneet. Haluaisin mieluummin jotain pikkupoikamaisempaa, kuten Nalle Puh tai Muumi. Pojan ehdoton suosikki on Felix-pupu, joten sellainen olisi täysosuma. Ja haluaisin nimenomaan repun, enkä perässä vedettävää trolleyta. Reppu ei saisi olla liian iso, mutta varavaatteet ja eväät sinne pitäisi saada mahtumaan. Etsin reppua lähinnä Tampereen seudulta, mutta muutkin vinkit otan mielelläni vastaan.

Kommentit (7)

Vierailija

toisella Marimekon pikkureppu ja toisella Bobosta ostettu karhuherra Paddington. Nyt on tytöllä koulussa pieni Snoopy-reppu, mutta huomattavasti se on tuota marimekon reppua isompi.

Vierailija

Nyt on pojalle ostettu Samsoniten pingviinireppu. Tosi kiva! Kiitos teille vinkeistä. En ollutkaan aikaisemmin näihin Samsoniten lasten reppuihin törmännyt, vaikka itselläni on useampikin ko. merkin laukku.

Vierailija


Siellä nimittäin on kaikenlaista Felix-juttua.Meilläkin on pojilla jo nuo mainitut Samsonite Sammies reput, miellyttävät myös äidin silmää ja ovat kaikinpuolin sopivan kokoisia. Esikoisella (11/03) kilpikonna, kuopuksella (9/05) leijona, jolupukki toi viime jouluna. Esikoinen fanittaa Frankliniä, viime talvena vielä " pahemmin" joten oli todella osuva.

Vierailija

Pisteet Samsonitelle myös täältä. Meidän kerholaisella on tuo pingviinireppu ja se on kyllä tosi kiva. Laadukas ja sopivan kokoinen. Hyvä kerhossa, mutta monesti mukana myös mummulareissuilla, kun reppuun mahtuu kyllä varavaatteet/yöpuku myös.Toisella pojalla on viime kesänä Ruotsista Po.pista ostettu aivan ihana ruskea reppu. Ehkä suloisin koskaan näkemäni reppu ja myös tosi laadukas. Suomessa ei ole vastaan vielä tullut samanlaista..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat