Mä en kestä veljeni ja hänen vaimonsa suhtautumista siskoni lapsiin!

Vierailija

Sisarellani on 2 lasta, sukumme ainoat lapset. Veljelläni ja avokillaan on koira, joka selvästi on heidän vauvansa, puhuvat jopa itsestään äitinä ja isinä. Jos joku sukulaisista sattuu mainitsemaan sanaakaan positiivista siskoni lapsista, niin veli tai avokki aloittaa välittömästi selittämään miten heidän koiransa osaa kyllä saman asian ainakin 100 kertaa paremmin tai jonkin muun taidon. Asettavat koiransa samalle viivalle ellei jopa hiukan lasten yläpuolelle. Koiraa roudataan mukaan aivan samoihin tilaisuuksiin siinä missä siskon lapsia kuten hautajaisiin ja sitten kauhistelevat miten siskon vauva ei älyä olla hiljaa kirkossa mutta heidänpä " vauva" osaa.

Mikä hitto noita vaivaa? Onko muilla samanlaisia kolmekymppisiä lapsettomia pareja lähipiirissä?

Kommentit (15)

Vierailija

Kyllä kissat ja koirat ja marsut ja tiesmitkä ovat ihania ja omistajilleen tärkeitä, mutta kuitenkin VAIN ELÄIMIÄ. Meillä on kissa ja onhan se hauska. En silti rinnastaisi sitä lapsiini.

Vierailija

Eivät verranneet lapsiamme kissaansa, mutta joso vaikka kerroin jotain mielestäni hassua mitä lapset olivat puuhanneet, niin kaverit selittivät perään samaan tyyliin jotain kissastaan. Ei se siis mitenkään loukkaavalta tuntunut, ehkä hieman omituiselta.Myöhemmin sitten kertoivat lapsettomuusongelmastaan, vaan nytpä heillekin on vauva tulossa :)

Vierailija

Monta kertaa pahoitin mieleni, kun vertasivat koiriaan meidän lapsiin. Kun tulivat meille eka kertaa, kun vauva oli syntynyt, niin anoppi kysyi, että ettekö lainkaan mene vauvaa katsomaan. Ikävä avokki sanoo, että mä inhoan vauvoja. Oli siinä mulla paha mieli tuoreena äitinä:( Onneksi erosivat myöhemmin. Nyt mukava vaimo tilalla.

Vierailija

Aina sain kuulla miten heidän koiransa oli NIIN plajon fiksumpi kun meidän lapset. Ja hölmöintä koko hommassa oli että niin mieheni kuin anoppini aina sanoivat (ja olivat oikeassa) että juuri tämä koira oli ressu-pieni ehdottomasti tyhmimmästä päästä, ei oppinut ikinä edes istumaan pyynnöstä, saatika tulemaan paikalle jne. Vapaana ei ois kuunaan voinu pitää, koska olis karannut sen sileän tien. Mutta siis herttanen hauva se oli, ärsytti vaan se jatkuva älinä siitä miten meidän lapset on huomattavasti typerämpiä.

Vierailija

He tosin saattavat loukkaantua siitä, mutta ehkäpä ymmärtävät pointin.Toisaalta voit antaa heidän meuhkata. Kyllä se sitten loppuu, jos saavat omia lapsia. Sitten pääsevät kehumaan, kuinka heidän nico-petterinsä osaa kaiken paljon paremmin ja aikaisemmin kuin serkkunsa koskaan mitään osasivat.

Vierailija

kun pussailivat sitä koiraa sen suulle, ja syöttivät omalla lusikallaan jäätelöä. Kutsuivat myös itseään isäksi ja äidiksi.Erosivat, menivät tahoillaan naimisiin ja saivat lapsia, en tiedä kuinka koiran kävi, mutta kai se lepertely loppui siihen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat