Mikä on pahin pelkosi? Miten vaikuttaa elämääsi?

Vierailija

Itse pelkään hämähäkkejä, ampiaisia ja sitä että lapsille tapahtuu jotain. Kaksi ensimmäistä saa minut hysteeriseksi, varsinkin ampiaiset, menen aivan paniikkiin jos tulee viereen pörräämään.. Hämähäkkejä en uskalla tappaa, koska pelkään että ne käyvät päälle...Viimeisin vie yöunet, kun mietin mitä kaikkea voi tapahtua. Välillä tuntuu siltä, etten uskaltaisi lähteä mihinkään lasten kanssa, jotain tapahtuu kuitenkin.. (Esimerkiksi joku voi menettää autonsa hallinnan ja ajaa päälle kun olemme kävelyllä..)

Kommentit (4)

Vierailija

En siis erakoidu lasten kanssa kotiin, vaan välillä haluaisin.. Nuo pelot ovat psykologin mukaan synnytyksenjälkeistä masennusta, vaikka muita oireita ei olekaan..Ampiaisia pelkään koska sain 2,5vuotiaana 4-5 pistoa.. Hämähäkkipelkoa en pysty mitenkään perustelemaan, mutta harva kai pystyy..Kiinnostaisi kuulla, mitä pelkoja muilla on ja miten niiden kanssa pärjää..

ap

Vierailija

Tai onko pelko oikea sana? En pelkää itse kuolemaa, enkä kipuakaan. Mutta elämä on niin nautinnollista, etten olisi vielä valmis lähtemään. Samaan sarjaan kuuluu tietysti se, että lapsilleni kävisi jotain. Se hirvittää ja oikeasti pelottaa. Mutta se ei vaikuta elämääni muutoin kuin pitämällä huolen, että likoilla on turvavyöt, pyöräkypärät jne.Pelkään myös pimeää, korkeita paikkoja, käärmeitä ja ukkosta. Aikuisena onneksi kykenen jo vähän hallitsemaan näitä, sekä tietenkin välttelemään. Ammatinvalintani on jotain muuta kuin terraarion hoitaja tai tornitalon ikkunanpesijä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat