en ole ikinä äänestänyt missään vaaleissa..

Vierailija

varsinkin töissä asiakkaat kyselee että joko olet äänestänyt yms. jos menen sanomaan etten ymmärrä politiikasta mitään enkä aijo äänestää niin kyllä ihmetellään.onko muita samanlaisia kummajaisia :)

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Mutta elämä on huomattavasti mukavampaa ja miellyttävämpää ilman minkäänlaisia politiikasta vouhottajia!! Erittäin hyvin pärjää ilman teitäkin!!!!

Vierailija

Kiinnostaako sen sijaan esim. seuraavat asiat:

- millaiset olot lapsilla on päiväkodeissa?

- saako terveyskeskukseen aikoja?

- millaista neuvolatoimintaa asuinpaikassanne on?

- onko asuinpakassanne leikkipuistoja, asukaspuistoja, lapsiystävällisiä asuinaleuita?

- paljonko maksette veroja palakstanne ja etuuksistanne? millainen veroprossa kunnassanne on?Ihmettelen, jos nämä asiat ei kiinnosta. Ne ovat just sitä POLITIIKKAA, josta te ette välitä pätkän vertaa. Näistä asioista päätetään pitkälti kunnanvaltuustossa.Joten ehkä kannattaisi mennä sunnuntaina äänestämään?

Vierailija

vain eläkeherroja?Lainaus:

Vanhempi ikäpolvi äänestää ja kokee sen kunnia-asiakseen. Samoin suurin osa "sivistyneestä" kansasta.Mutta todella huolestuttavaa on, että suuri osa nuorista naisista ei ole millään tasolla kiinnostuneita yhteisistä asioista. Mihin tämä maa menee, jos 80% naisista jättäytyy yhteiskunnan päätöksenteon ulkopuolelle?No, siellä on sitten valtuustot täynnä eläkeläisherroja päättämässä päiväkotien asioista ;) Sitä saa mitä tilaa.

Vierailija

En ole koskaan tajunnut ihmisiä, joita ei yhtään kiinnosta miten yhteiskunta toimii. Kaikki vain otetaan valmiina vastaan ja pahimmassa tapauksessa vielä valitetaan.

Vierailija

Eipä sen pitäisi surettaa, etteivät muut äänestä. Meneepä oma ehdokas paremmin läpi. Minä en ainakaan usko, että näillä sivistymättömillä "kotona ei opetettu politiikkaa" -ihmisillä olisi kuitenkaan paljon yhteisiä arvoja minun kanssani. Jos ei maailma kodin ja lähikaupan ulkopuolella kiinnosta, niin ei sitten kiinnosta. Antaa toisten olla. Meitä on niin moneen junaan.

Vierailija

jos ei politiikka ole ikinä kiinnostanut.

meillä ei kotonakaan ikinä puhuttu mitään politiikasta niin en kai ole siihen ikinä "oppinut".

Vierailija

liki sata vuotta sitten Suomessa saatiin äänioikeus naisille. Ja nyt se annetaan vapaaehtoisesti pois.Voi teitä, voi teitä. Ja kehtaatte vielä ylpeillä sillä. Häpeän puolestanne.

Vierailija

eivät niin tee!!!! Emme mekään valita teille ketkä äänestävät, että olettepa tyhmiä yms. SE ON JOKAISEN OMA VALINTA, EIKÖ???!!!!! Voisi saada taas hyvän keskustelun siitä kuka äänestää mitäkin puoluetta ja se saattaa olla toisen äänestäjän mielestä täysin väärä puolue!!! Ja taas joku tekee väärin, kun äänestää!!!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat