Mikä poikaani vaivaa/vaivasi?

Vierailija

Juuri vähän aikaa sitten hän heräsi kesken unien, ja kun menin tarkistamaan, hän oli kuolannut märäksi tyynynsä. Poika itki (tai paremminkin valitti ääneen) niin nostin hänet syliinsä, hän jotenkin vavahteli. Kun kerroin asiasta miehelleni, niin hän sanoi, että sama oli tapahtunut aikaisemmin heidän ollessaan puistossa. He olivat istuneet puiston penkillä ja poikani oli nojannut päätänsä sivulle. Kun mieheni oli tarkistanut pojan, hän oli huomannut pojan kuolanneen rinnuksillensa asti.Mistä voi olla kyse? Poika on 2,5v.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Mutta siis epilepsiakohtauksen jälkeen on normaalia väsyneempi.Mutta voi siis tosiaan olla ihan mitä vaan muutakin, mutta tuo minulle tuli ensimmäisenä mieleen. Ja se, että kaksi samana päivänä, on minusta (ihan maallikkona) jo melko huolestuttavaa.t. se epileptikon tytär

Vierailija

Oli myös normaalia hiljaisempi puistossa. Yleensä leikkii ja juoksee, nyt oli istunut hiljaa vain penkillä. Mieheni sanoikin heti, kun tuli sisälle, että taitaa olla flunssa tulossa.

Vierailija

Kuulostaa minustakin joltain epileptiseltä kohtaukselta, vaikka voi tietysti olla jotain lievempääkin - ja toivotaan, että on. Mutta tuo, että lapsi on ollut puistossa väsynyt kohtauksen jälkeen, voisi hyvinkin sopia epilepsiaan.Ehdottomasti soittaisin jo nyt päivystykseen ja kysyisin, mitä tehdä.

Vierailija

jos kerran ollut poissaolokohtauksia, kuulostaa näin netin kautta siltä, mutta voi tietysti olla jotain muutakin. Ole rauhallinen, mutta vie lapsi lääkäriin. Me emme niin paljon täällä pysty auttamaan.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat